GeForce NOW’a bu hafta yeni bir güncelleme geliyor ve güncellemeye ek olarak kütüphaneye 6 yeni oyun daha ekleniyor. Detaylar haberimizde:

NVIDIA GeForce Now’a Haziran’da 25 oyun daha ekleyecek

Bu haftanın ilk duyurusu, 23 Haziran’da GeForce NOW’a gelecek popüler bir açık dünya aksiyon ve RPG oyunu olan Genshin Impact’in piyasaya sürülmesi. Bu açık dünya aksiyon oyununda yeni alanları keşfedin, farklı kültürleri, harika yaratıkları ve beklenmedik hikayeleri tanıyabilirsiniz.

Genshin Impact, oyuncuları görsel olarak çarpıcı Teyvat dünyasına götüren ücretsiz bir aksiyon dünyası açık RPG’sidir. Oyuncu, kayıp ikizini bulmak için bir yolculuğa çıkan ve yol boyunca Teyvat’ın gizemli sırlarını keşfeden gizemli bir “Gezgin” rolünü üstleniyor. 23 Haziran’dan itibaren GeForce NOW oyuncuları, Teyvat’ın yedi başkentinden üçü Mondstadt, Liyue Harbour ve Inazuma’yı keşfedecek, her biri benzersiz kültürlere, hikayelere ve geniş bölgelere sahip, oyunculara çeşitli yaratıklar, sırlar ve gizli hazineler sunuyor. Oyun sırasında birçok şehir, hikaye, karakter ve mevsimsel etkinlik yayınlanacak.

Aynı gün gelen yeni GeForce NOW 2.0.41 güncellemesi de platformun işlevselliğini attıracak. PC ve Mac uygulamaları için panodan yayın içi kopyalamayı ve yapıştırmayı destekleyen güncelleme, dijital mağazada uzun ve karmaşık parolaları ortadan kaldıracak. Bu yeni özellik ile oyunlara erişim daha hızlı hale gelecek. Ayrıca Perşembe günü kütüphaneye 6 yeni oyun eklenecek ve Rainbow Six Siege’in 7. Yılı’nın ikinci sezonu başladı.

GeForce Now kütüphanesine eklenecek oyunlar

  • Chivalry 2 (Steam) 
  • Starship Troopers – Terran Command (Steam ve Epic Games)
  • Builder Simulator (Steam)
  • Supraland (Epic Games)
  • The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (Steam)
  • POSTAL: Brain Damaged (Steam)

Hızla genişlemeye devam eden GeForce NOW kütüphanesi önümüzdeki ayda kullanıcılara yeni oyunlar sunacak. Peki siz GeForce NOW hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir