Nvidia tarafından geliştirilen GeForce NOW sisteminde önemli bir aşama kaydedildi. Açıklamalara göre platformda 1400’ü aşkın oyun destekleniyor.

GeForce NOW hakkında Nvidia Türkiye tarafından yeni bir değerlendirme yapıldı. Değerlendirmede, sisteme eklenen oyunların 1400’ü aştığı belirtilirken oyuncular için en iddialı oyun platformlarından birisinin yaratıldığı ifade edildi. Eklenecek 6 yeni oyunu da duyuran Nvidia Türkiye, oyunların eklenmeye ve kütüphanenin geliştirilmeye devam edileceğini söyledi.

“GeForce NOW’da 1400 oyunu destekliyoruz”

“GeForce NOW üzerinden yayınlanan 1.400’den fazla oyunla, her zaman oynayacak yeni bir şeyler bulunuyor. Mass Effect Legendary Edition ve Life is Strange: True Colors gibi çarpıcı hikayelerin keyfini PC ve Mac’lerde çıkarın. Lost Ark’ta arkadaşlarınızla grup kurun veya eğlenmek için Among Us’ta kazanmak için her şeyi yapın. Apex Legends, Rocket League ve Counter-Strike: Global Offensive’de zafer için bir araya gelin ve ultra düşük gecikme süresi sayesinde gecikmeler konusunda endişelenmeyin. League of Legends ve Rumbleverse gibi 100’den fazla ücretsiz oyunla da kütüphanenizi oluşturabilirsiniz. Hareket halindeyken mobil cihazlarla oyun oynayın. Mobil cihazlarda dokunmatik kontrollere sahip GeForce NOW’da Fortnite, iOS’ta Safari web tarayıcısı ve GeForce NOW Android uygulaması aracılığıyla tüm üyeler tarafından oynanabilir. Veya dokunmatik kontrollerle mobil cihazlara üzerinden Genshin Impact’te Teyvet’a seyahat edin.”  denilerek tanıtımı yapılan platformda, 6 oyun da yolda.

GeForce Now Türkiye (GAME+) fiyatları zamlandı

İşte GeForce NOW’a eklenecek 6 oyun

Yapılan açıklamalara göre platforma 6 yeni oyun daha eklenecek. Bu oyunlar ise şöyle;

  • Gloomwood (Steam’de Yeni Sürüm)
  • TRAIL OUT (Steam’de Yeni Sürüm)
  • Shatterline (8 Eylül’de Steam’de Yeni Sürüm)
  • Steelrising (8 Eylül’de Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)
  • Broken Pieces (9 Eylül’de Steam’de Yeni Sürüm)
  • Realm Royale Reforged (Epic Games Store)

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir