Gaming.Gen.TR, dünya lideri bir bilgisayar donanım markası olan ENERMAX Türkiye Distribütörü olduğunu duyurdu.

1990 yılında kurulmuş olan ENERMAX, kuruluş tarihinden bu yana mükemmel kalite derecesinde bilgisayar bileşenleri tasarlayarak global pazarda adından söz ettirmeyi başarmış bir şirket oldu. Sektör profesyonelleri tarafından da takdirleri üzerine toplayan ENERMAX ürünleri, Computex,Alman Tasarım Ödülü, Avrupa Donanım Ödülleri, iF Tasarım, Red Dot, Good Design ve Tayvan Mükemmellik Ödülleri gibi birçok prestijli ödüllerin kazananı oldu.

Gaming.Gen.TR, dünya lideri bir bilgisayar donanım markası olan ENERMAX Türkiye Distribütörü olduğunu duyurdu.

Dünyanın ilk modüler güç kaynağının ilk 80+ sertifikalı güç kaynağını ve ilk ATX12VO ve ATX 3.0 güç kaynağını üreten ENERMAX şirketi, yenilikçilik ve teknolojik gelişmelere verdiği önemle göz kamaştırıyor. Şimdi dünyada yakalamış olduğu bu başarıyla artık Türkiye’de Gaming.Gen.TR kalitesi ile işbirliği yapıp, bu işi birlikte üstlenecekler.

Ürün alınımında Garanti Kapsamında Birebir Değişim İmkanı Sunuyor

ENERMAX’ın geniş ürün yelpazesinde olan oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına hitap eden birçok ürün çeşitliliğini içinde var ediyor. Güçlü ve verimli güç kaynakları, yüksek performanslı CPU soğutucuları, şık ve işlevsel PC kasaları, sessiz ve etkili kasa fanları ve kullanışlı olan çevre birimleri ENERMAX’ın ürün namında öne çıkan ürünler arasında yeraldığını belirtmekte fayda var.

Gaming.Gen.TR şirketi, Türkiye’nin önde gelen oyuncu bilgisayarları ve ekipmanları sağlayan platformlarından biri olduğu, ENERMAX’ın ise Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. ENERMAX ürünlerini Gaming.Gen.TR şirketi üzerinden satın alacak kullanıcıların aynı zamanda 2 yıllık garanti süresi bulunuyor. Bu süreç boyunca birebir değişim imkânından da kullanıcılar fayda sağlayabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir