Oyun oynayanlar için geliştirilen yeni cihaz, oyunların kokular eşliğinde oynanmasını sağlayacak. İşte GameScent adlı cihazın öne çıkan özellikleri:

Oyun oynama deneyimini üst seviyeye çıkarmak isteyen şirketler birbirinden farklı cihazlarda denemeler yapıyor. Yeni konseptlerden birisi GameScent adıyla duyuruldu. Oyunlara özel kokuların kullanılmasını sağlayan yeni cihaz, oyun oynama esnasında uygun anlarda bu kokuları ortama salarak oyunların daha iyi bir deneyim sunmasını sağlıyor.

GameScent ile Oyunlar Oyunların Kokusuyla Oynanacak
GameScent ile Oyunlar Oyunların Kokusuyla Oynanacak

GameScent’le Gerçek Kokular Geliyor

Oyunlara yeni boyut katmak isteyen şirket tarafından geliştirilen GameScent, orman alanındaki bir oyuncuya yağmur ve orman kokusu sunuyor. Üründe özel esanslar kullanılıyor ve yapay zeka desteği sayesinde oyunlardaki senaryolara göre yapay zeka uygun kokuyu ortama salıyor. Değiştirilebilir kapsülleri ile sürekli kullanılabilecek GameScent, gelecekteki oyun deneyimlerinin nasıl gelişeceğini de gözler önüne seriyor.

GameScent ile Oyunlar Oyunların Kokusuyla Oynanacak
GameScent ile Oyunlar Oyunların Kokusuyla Oynanacak

“Savaşın dumanlı aromasını, yarış oyunlarındaki yüksek hızın heyecan verici kokusunu veya bir ormanın sakinleştirici kokusunu oyun koltuğunuzun rahatlığında içinize çekin.” denilerek duyurulan yeni cihaz için  satış tarihi henüz belli  değil. Yeni ürünün 150 dolar ortalama fiyat ile satışa çıkması bekleniyor. Ancak ürün için en çok merak edilen kapsül gibi gereksinimlerdeki fiyatlandırmalar ve çeşitlilik. Zira oyun dünyasında çok fazla ve farklı oyun bulunduğundan dolayı GameScent’in bu oyunlar ile uyumunun nasıl olacağı, kapsüllerin kaç paradan satılacağı merak ediliyor.

Yeni ürün için hazırlanan tanıtım şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir