Gelecek aydan itibaren Minecraft pek çok özelliği ile gündemde yer alıyor. Caves and Cliffs, The Wild Update ve The Deep Dark güncellemeleri belirli aralıklarla oyuncuların beğenisine sunuluyor. 

Oyun ve yayıncılık dünyasının en önemli yapımları arasında yer alan Minecraft, bu hafta içerisinde hayranlarına yönelik bir etkinlik gerçekleştirdi. Söz konusu bu etkinlik Minecraft ile ilgili olan pek çok yeniliğe yer verirken önemli bir konu ile de gündemde yerini aldı. 

Game Pass PC için Minecraft konusunda müjdeli haber

33

Minecraft  bugüne kadar Game Pass aboneliğinin değişmez oyunlarından biri olarak değerlendiriliyordu ancak yalnızca Xbox One tarafında durum böyleydi. Game Pass PC aboneleri bugüne kadar Minecraft oyunundan faydalanamıyordu.  Microsoft tarafından yapılan açıklamada 2 Kasım tarihinden itibaren Game Pass PC için iki Minecraft oyunu geleceğinin duyurusu yapıldı. Java ve Bedrock sürümlerinin ikisi birden PC kullanıcıları tarafından erişilebilir halde olacak. Bu sebeple de uzun bir zamandır Minecraft hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. 140 milyondan daha fazla oyuncuya sahip olan Minecraft için bu duyuru önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sadece bir adet Microsoft hesabı ile iki oyuna da giriş yapmak mümkün olacak fakat platform desteği bulunmayacak. 

Diğer açıdan ise Caves and Cliffs güncellemesinin ikinci kısmı yıl sonuna kadar dağıtımda yer alacak. Oyun içerisinde daha da genişletişmiş mağaralar, derinlik limiti artan dünyalar ve biyomlar bu güncelleme ile beraber sunulacak. Bataklık biyomu oyun içerisinde tamamen yenilenecek ve kullanıcıların bataklıklarda meyve yetiştirebilecekleri alanları kullanabilecekler. The Wild Update adına sahip olan bu güncelleme gelecek yıl içerisinde dağıtıma sunulacak. Son olarak ise Warden adında oldukça korkunç bir karakter ve derin karanlıklarda yeni eşyalar bulmak için oyunda yer alabilirsiniz. The Deep Dark güncellemesi de gelecek yıl içerisinde benzer özelliklerle sunulacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir