Samsung’un bir süredir merakla beklenen Galaxy Tab S7 FE tableti satışa çıkıyor.

Tablet piyasasında Apple’ın iPad‘i modeliyle kıyasıya bir rekabet içinde olan Samsung, yeni tablet modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Son yıllarda özellikle FE serisi ürün yelpazesiyle fiyat / performans odaklı tüketicilere hitap eden Samsung, aylar önce duyurduğu Galaxy Tab S7 FE (Fan Edition) tabletini bugün satışa çıkardı.

Galaxy Tab S7 FE özellikleri

Galaxy Tab S7+ modeline kıyasla biraz daha uygun fiyatlı bir versiyon olarak karşımıza çıkan Galaxy Tab S7 FE12.4 inç yüksek çözünürlüklü LCD ekran paneline sahip. Cihazın fiyatını uygun tutabilmek adına bazı donanım özelliklerinden vazgeçen şirket bu modelde en büyük tasarrufu AMOLED ekran tercih etmeyerek yapmış gibi duruyor.

Performans konusunda kendinden ödün vermeyen Samsung Galaxy Tab S7 FE, gücünü Qualcomm‘un Snapdragon 778G yonga setinden alıyor. 6nm üretim teknolojisi ile geliştirilen bu işlemci, 2.4 GHz CPU frekansı ve Adreno 642L grafik işlem birimine sahip. 4GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan Galaxy Tab S7 FE, kamera kısmına ise 8 Megapiksel tekli bir kamera kurulumuyla kullanıcılarını karşılıyor. Cihazın ön tarafta ise 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip selfie kamerası yer alıyor. 1000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan Galaxy Tab S7 FE, 45W’lık hızlı bir şarj desteğine sahip. Galaxy Tab S7 FE’nin batarya konusunda kullanıcılarının beklentilerini karşılayacağını açıklayan Samsung’un açıklamalarına göre cihazla 13 saate kadar video izlemek mümkün. Kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkan Galaxy Tab S7 FE’nin satış fiyatı ise 4.274 TL.

Galaxy Tab S7 FE teknik özellikeri


Ekran:
12.4 inç – 2560 x 1600 Piksel – LCD – 60Hz yenileme hızı

Cam koruması: Ön ve arka taraf Corning Gorilla Glass 4
Donanım:
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 778G (6 nm)

Grafik İşlem Birimi: Adreno 642L

Depolama – RAM: 4 GB RAM – 64 GB hafıza
Kamera:
Ana kamera: 8 Megapiksel

Ön kamera: 5 Megapiksel
Diğer:
Batarya: 10090 mAh, 45W hızlı şarj desteği

İşletim Sistemi: Android 11 destekli One UI

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir