Samsung şirketi, bugün sessiz sedasız yenilenen Galaxy Tab S6 Lite 2024 modelinin tanıtımını yaptı. 

Tablet sektöründeki çalışmalarını sürdüren Samsung, bugün sessiz sedasız yenilenen Galaxy Tab S6 Lite 2024 modelini sundu. Segment olarak, orta segment teknik özellikleriyle ve şık tasarımıyla öne çıkan tablet kullanıcılara neler sunmakta gelin buna bakalım? 

Galaxy Tab S6 Lite 2024 Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 cihazında 10,6 inçlik bir panel bizleri karşılamakta. Ekranı; WUXGA çözünürlük sunuyor, sektör standartlarına göre normal sayılabilecek çerçevelerle ve S-Pen desteğine sahip olacağı söyleniyor.

Tabletin arka paneline bakıldığında ise 8 Megapiksellik bir kamera ve önünde 5 Megapiksellik bir selfie kamerası yer almakta. Bununla beraber çift hoparlör ve Dolby Atmos desteklerini de bünyesinde barındırmakta. Diğer yandan işlemcisinin ismi açıklanmasa dahi önceki raporlara göre Exynos 1280’den güç alacağı söyleniyor.

Samsung şirketi, bugün sessiz sedasız yenilenen Galaxy Tab S6 Lite 2024 modelinin tanıtımını yaptı. 

Cihazda 4 GB RAM ve 64 veya 128 GB dahili depolama seçenekleri bizleri karşılamakta. Cihazın Depolamada artırıma imkan veren microSD kart yuvası da cihazın dahilinde bulunmakta. Pil kullanımı olarak, 14 saate kadar pil kullanımı sunduğu iddia edilen 7.040 mAh’lik bataryadan beslenen tablet kutudan çıkar çıkmaz Android 14 işletim sistemi tabanlı OneUI 6.1 arayüzünü çalıştıracağı konuşuluyor.

Galaxy Tab S6 Lite 2024 modelinin WiFi ve LTE olmak üzere iki versiyonu bulunacak. Nane, Gri ve Pembe renk seçeneklerine sahip olan tabletin fiyat değeri ise şimdilik açıklanmamasıyla dikkat çekiyor.

ÖzellikAyrıntılar
Ekranı10,6 inç WUXGA, S-Pen uyumlu
Arka Kamerası8MP tek kamera sensörü
Ön Kamerası5MP selfie kamerası
SesiAKG ayarlı çift hoparlörler, Dolby Atmos desteği
İşlemcisiSekiz çekirdekli (2,4 GHz ve 2 GHz), Exynos 1280
Depolaması64 GB veya 128 GB dahili depolama, microSD kart yuvası
RAM4 GB RAM özelliği
Pili7.040mAh, 14 saat pil ömrü iddiası
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı OneUI 6.1
Renk SeçenekleriNane, Şifon Pembe, Oxford Gri
BağlantısıLTE, WiFi
Diğer ÖzellikleriSamsung DeX, Knox

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir