Samsung’un yeni dönemde piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy S22 ailesinin çıkış tarihi belli oldu. Etkinlikle ilgili son bilgiler haberimizde.

Samsung’un yeni nesil Galaxy S22 amiral gemisi ailesi şu anda aile duyurusunun son aşamalarında. Bir süredir cihazın potansiyel fiyatı hakkında pek çok bilgi sızdırıldı ancak çıkış tarihi hala bilinmiyordu. Galaxy Unpacked etkinliğinin Şubat ayı başlarında gerçekleşeceği resmi olarak doğrulandığında Samsung, son birkaç hafta için belirli tarihler belirtmekten kaçındı. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir sızıntıya göre etkinliğin tarihi ve saati resmen açıklandı.

Galaxy S22 ailesi resmi olarak 9 Şubat’ta tanıtılacak

Samsung’un Şubat ayı başlarındaki Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi nihayet belirlendi. Başta Samsung olmak üzere Android cihazlar üzerinden yaptığı güvenilir sızıntılarla tanınan Evan Blass AKA, etkinliğin tanıtım görsellerine ulaşmayı başardı ve bir başlangıç ​​tarihi belirledi. Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz gibi Galaxy Unpacked 9 Şubat günü saat 15:00’te gerçekleşecek.

samsung galaxy unpacked

Daha önceki söylentiler, etkinliğin 8 Şubat’ta gerçekleşeceğini söylüyordu, ancak Koreli şirket planı biraz değiştirmeye karar vermiş gibi görünüyor. Ancak önümüzdeki günlerde Samsung’un etkinlik hakkında resmi olarak yorum yapması ve tarih ve saat hakkında doğru bilgiler vermesi gerekecek.

Samsung Galaxy S22 serisinin dudak uçuklatan fiyatları

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Samsung, 2022 amiral gemisi serisinin üç farklı modelini, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra’yı piyasaya sürecek. Her üç model de Samsung’un yeni nesil Exynos 2200 yonga seti tarafından desteklenecek. Tasarım açısından, standart Galaxy S22 ve Galaxy S22+’ın sızdırılan görselde görüldüğü gibi geçen yılın tasarımını koruduğuna inanılıyor. Her iki telefonun da 50 megapiksel ana kameraya sahip olduğu söyleniyor.

‘teki Galaxy Unpacked etkinliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Samsung’un daha önce sızdırılan bilgilerle birlikte sürpriz bir duyuru yapabileceğini düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir