Uzun zamandan beri tanıtılacağına yönelik bilgiler ile gündeme gelen ancak Samsung tarafından tanıtılmayan Samsung Galaxy S21 FE modeli yanlışlıkla fiyatı ile sızdırıldı. Samsung İrlanda Web sayfasında yaşanan bu listeleme sonrasında tüm dünyada yeni modellerin fiyatları açığa çıkmış oldu.

5 Ocak 2022 ile 8 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CES 2022’e katılacak şirketlerden birisi Samsung olacak. Şirket bu özel etkinlikte, yeni modellerini de tanıtarak satış sürecini başlatacak. Tanıtılması beklenen ve en çok merak edilen modellerden olan Samsung Galaxy S21 FE tanıtımına çok az bir süre kalmış olmasına rağmen yeni bir sızıntı ile gündeme geldi.

İrlanda’dan Galaxy S21 FE sızıntısı geldi

Samsung İrlanda resmi web sayfasında cihazın fiyatı ve teknik özellikleri listelendi. Kısa süre içerisinde teknoloji dünyasında dikkat çeken bu gelişmeler ile birlikte Samsung’un piyasaya sunacağı yeni modele dair tüm soru işaretleri giderilmiş oldu. Yaşanan sızıntıdan alınan ekran görüntüsü şöyle;

Galaxy S21 FE
Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE fiyatı ne kadar olacak?

Resmi sitede yer alan bilgilere göre cihazın 256 GB depolama alanı ile satılacak versiyonu 839 Euro olacak 128 GB depolama alanı ile satılacak versiyonu ise 769 Euro fiyata sahip olacak.

Galaxy S21 FE özellikleri neler?

Listeleme ile ortaya çıkan cihaz özelliklerinde ise dikkat çekenler şöyle; 

  • RAM: 6 GB ve 8 GB RAM 
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi 
  • Ekran: 6,4 inç AMOLED ekran ve 120Hz yenileme hızı, ekran altı parmak izi sensörü 
  • Ön Kamera: 32 MP 

Cihaz için belirtilen bu özellikler, bugüne kadar yapılan sızıntılar ile büyük bir benzerlik taşıyor. 5 Ocak’ta cihazın tasarım ve ortaya çıkmayan diğer tüm teknik detayları da öğrenilecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir