Şimdi Galaxy S21 FE 5G’nin ekran onarım ücretleri ortaya çıktı, fiyatı ve teknik özellikleri dahil olmak üzere çoğu detay sızdırıldı.

Samsung Galaxy S21 FE 5G’nin 5-8 Ocak tarihleri ​​arasında CES 2022’de tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefon posterlerinden teknik özelliklerine ve satış fiyatına kadar neredeyse her ayrıntı sızdırıldı. Şaşırtıcı olmayan Galaxy S21 FE 5G, artık onarım için ödeme gündeminde.

Galaxy S21 FE ekran onarım ücreti ne kadar?

Slovenya’dan bir telefon tamir merkezi olduğu bilinen Mobistekla, dün Galaxy S21 FE 5G’ye ait olduğu iddia edilen orijinal bir tamir takımının fotoğraflarını ve fiyatını internette paylaştı. Cihazın komple ekran değişiminin maliyeti ise 185 Euro olarak belirlendi. Bu da ülkemizdeki cari döviz kuruyla yaklaşık 2300 TL’ye tekabül etmektedir.

galaxy s21 fe nin cep yakacak ekran tamir ucreti sizdirildi 2

Samsung Galaxy S21 FE tüm detaylarıyla karşınızda

185€’luk pakete ek olarak sadece cam parçalı çerçevesiz seçeneği de bulunuyor. Mobistekla Avrupa fiyatını 119 euro olarak açıkladı. Japonya’nın cari döviz kuruna göre yaklaşık 1500 Türk Lirası’na denk geliyor. Bu bilgiler Samsung’un kendisi tarafından paylaşılmadığından resmi teknik servislerin talep ettiği oranlar değişiklik gösterebilir.

Galaxy S21 FE’den beklenen tüm özellikler

Sızdırılan bilgilere göre Galaxy S21 FE modelinde iki farklı işlemci seçeneği bulunacak: Qualcomm Snapdragon 888 ve Exynos 2100. Cihazın ABD versiyonunda şimdilik Snapdragon 888 kullanılacak; Samsung’un Exynos 2100 modeli Avrupa modeline dahil edilecek. Akıllı telefonun Türkiye’de satılması durumunda Exynos 2100’e sahip olacağı varsayılıyor.

Galaxy S21 FE’nin ekranı ise 6,4 inç AMOLED ekrana sahip. Model 120 Hz yenileme hızını destekler ve camın içine yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü ile donatılmıştır. Kamera konusunda da iddialı olan telefon, 32MP selfie kamerasına sahip olacak. Arka tarafta, 12MP birincil + 12MP ultra geniş açılı ve 8MP 3x telefoto lenslere ev sahipliği yapacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir