Samsung Galaxy Note serisi telefonlar, benzersiz S Pen ile birlikte gelir. Bu, normal bir kalemden daha güçlüdür. Daha hassas, daha doğru ve onu akıllı yapan teknolojiyle dolu.

Note’ta S Pen ile çalışan birkaç uygulama yüklüdür, ancak Play Store’dan indirebileceğiniz daha pek çok uygulama vardır.

Bugün indirebileceğiniz en iyi on S Pen uygulamasını seçtik.

SketchBook Ekspres

S Pen, özünde bir çizim ve yazma aracıdır ve en iyi uygulamalardan bazıları bu kategoridedir.

SketchBook Express, hızlı karalamalar veya profesyonel kalitede sanat çalışmaları yapabilen güçlü ve popüler bir çizim uygulamasıdır. S Pen’den elde ettiğiniz yüksek hassasiyet, onu standart bir kapasitif kalemden çok daha kullanışlı bir araç haline getirir.

Arayüzün takip edilmesi kolaydır ve bitmiş şaheserlerinizi DeviantArt’a bir saniyede yükleyebilirsiniz.

INKredible 

Altı inç’e yakın ekranı ile Note 4 neredeyse eski moda bir not defteri ve kalemin yerine kullanılabilecek bir noktada.

INKredible ile bu bir adım daha ileri gidiyor. Dikkat dağıtmayan arayüzü ile (çoğu zaman ekranda kontrol yoktur) yazmakta ve çizim yapmakta özgürsünüz.

Ürettiğiniz her şey bir vektör grafiğine dönüştürülür, bu da büyütmeyi kolaylaştırır ve sonuçta notlarınızın kağıt bir kopyasına ihtiyaç duyarsanız en yüksek kalitede basılabilir.

S Pen Launcher

S Pen Launcher, S Pen’inize otomatik olarak işlevler atayan bir uygulamadır.

Kalemi Galaxy Note’unuzun alt köşesindeki yuvasından çıkarın ve S Pen Launcher, favori uygulamalarınıza kısayollar içeren küçük bir pencere açacaktır. Veya her zaman aynı uygulamayı kullandığınızı fark ederseniz, o uygulamayı kalemi her elinize aldığınızda başlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. S Pen’i yuvasına geri koyun, bir kez daha kapanacaktır.

Scribble Racer

S Pen’i özel olarak kullanan pek çok oyun yoktur, ancak Scribble Racer çocukları (ve birkaç yetişkini) uzun araba yolculuklarında eğlendirmek için yeterince eğlencelidir.

Bu basit yarış oyunu, S Pen’i ekranda tutmanızı ve aşağı kayarken ona yol boyunca rehberlik etmenizi gerektirir. Çekici bir elle çizilmiş stiliyle eğlenceli ve çekicilik dolu.

Çeşitli zorluk seviyeleri ve kilidini açmak için düzinelerce başarı ile çok sayıda oyun da var.

GMD

GMD, S Pen’inizi kullanışlı bir uygulama başlatıcısına dönüştüren, yüksek düzeyde yapılandırılabilir bir uygulamadır.

Fikir basit. Uygulamaları başlatan veya her yaptığınızda görevleri gerçekleştiren S Pen’e hareketler atayabilirsiniz. Bu hareketler, ekranda çizdiğiniz şeyler (örneğin, Google Haritalar’ı başlatmak için bir daire çizin) veya kalemi yuvasından çıkarmak veya bir düğmeye basmak gibi kalemin kendisiyle ilişkili şeyler olabilir.

Uzman kullanıcılar için SPen Control, genel görevleri gerçekleştirmek ve favori uygulamalarınızı başlatmak için ihtiyaç duyduğunuz ekrana dokunma ve düğmeye basma sayısını önemli ölçüde azaltarak sisteminizi tamamen elden geçirebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir