Yurtdışındaki kullanıcılarının bir aydan daha uzun bir süre önce yüklemeye başladıkları Android KitKat 4.4.2 güncellemesi nihayet ülkemizdeki Samsung Galaxy Note 2 kullanıcılarına da sunuldu.

Bu sabah itibariyle aktif hale gelen güncelleme paketi 490 MB boyutunda olup, Galaxy Note 2’ye yeni özellikler kazandırıyor.

Güncelleme cihazlara, beyaz bildirim çubuğu simgeleri, gelişmiş RAM yönetimi, yatay konumdaki klavyede iyileştirmeler, pil ömründe artış, KNOX uygulaması, kilit ekranı değişikliği, kilit ekranda kamera kısayolu, kablosuz yazıcı desteği ve çeşitli optimizasyonları getirmekte.

Galaxy Note 2 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi

Samsung Galaxy Note 2 için gelen Android 4.4.2 KitKat güncellemesini aşağıdaki 3 seçenekten birisini kullanarak yapabilirsiniz.

Seçenek 1:

Güncellemeyi Sammobile üzerinden indirerek güncelleme yapabilmeniz için bağlantıya tıklayarak Türkiye için sunulan ROM‘u cihazınıza indirip telefonunuza yükleyebilir ve güncellemeyi tamamlayabilirsiniz.

Seçenek 2: 

Telefonunuzun ayarlar bölümüne girerek, cihaz hakkında seçeneğine tıkladıktan sonra yazılım güncelleştirmeleri bölümünden telefonunuzu Android 4.4.2 KitKat sürümüne güncelleyebilirsiniz.

Seçenek 3:

Samsung’un Mac ve Windows bilgisayarlar için geliştirdiği ve aşağıda indirme linklerini bulabileceğiniz KIES yazılımını bilgisayarınıza yükleyerek, bu yazılım sayesinde de güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir