Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamalarda Galaxy M serisine gelen eğlence modunun büyük ilgi gördüğü ve rekor kırıldığı belirtildi.

Samsung ve Snap tarafından ortak bir şekilde geliştirilen eğlence modu, Samsung’un popüler telefon serisi Galaxy M’lere getirilmişti. Artırılmış gerçekliğin kullanıldığı uygulamalarda, eğlence modu ile pek çok farklı çalışma yapılması mümkün olurken kullanıcılar eğlence modunu kısa süre içerisinde benimsedi. Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamalarda da özelliğin yakaladığı popülerlikten dolayı memnuniyet duyulduğu belirtildi.

Eğlence modu rekor kırdı

Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamalarda konu ile ilgili “Samsung Galaxy A serisinin belirli modellerinde yer alan ‘Eğlence Modu’ sayesinde kullanıcılar, Samsung’un kendi kamera uygulamasıyla sıra dışı fotoğraf ve videolar çekebiliyor, sevdikleriyle veya sosyal medyada paylaşmak üzere çektikleri görüntüleri farklı filtrelerle eğlenceli ve benzersiz içeriklere dönüştürebiliyor. 2021 yılından bu yana 2,5 milyar kez kullanılan ‘Eğlence Modu’, Galaxy kullanıcılarından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.” denildi.

Hem Samsung hem de Snap için özelliğin ilgi görmesi, yeni iş birliklerinin da önünü açacak. Zira iki şirket tarafından yapılan açıklamalarda özelliğin yakaladığı popülerlikten dolayı büyük memnuniyet duyulduğu belirtildi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir