Samsung tarafından geliştirilen Galaxy F14 için süreç sona eriyor. Galaxy F14 bütçe model olarak kabul edilirken özellikleriyle de dikkat çekecek.

Samsung geliştirdiği F serisinde yeni çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde F14 ve sonrasında F15 serisinin piyasaya sunulacağı biliniyor. Bu konuda önemli bir gelişme 91mobiles’ten geldi. Öncü teknoloji platformunda Galaxy F14’ün kısa sürede piyasaya sunulacağı belirtildi. Üstelik iddialar göre Samsung, F14’ün geliştirilmesi aşamasında güçlü bir A serisinden yararlandığı ve A serisini telefonun Galaxy F14 olarak yorumlandığını ifade etti.

Galaxy F14 Neler Sunacak?

Galaxy F14 ile ilgili detaylar Google Play Konsolu’nda görüldü. Veri tabanında yapılan araştırmalar ile birlikte cihazda yer alacak özellikler ortaya çıktı. Galaxy F14’ün geliştirilmesinde Galaxy A05s tercih edilmiş ve bazı yükseltmeler, iyileştirmelerle Galaxy F14’e son hali verilmiş durumda. Yenilenmiş hali ile Samsung’un bir pazarlama stratejisi olarak piyasada yer alacak Galaxy F14, ekonomik fiyatı ve güçlü donanımlarıyla raflarda yer alacak.

Galaxy F14 modelinde, Snapdragon 680 işlemci kullanılacak. 5G desteği olmayacak ve 4G kullanılacak telefonda Full HD+ desteği olan 1080 x 2400 piksel çözünürlük sağlayan ekran bulunacak. Telefondaki işletim sistemi olarak ise Android 13 kullanılacak ve üst versiyonlarda da güncelleme desteği olacak. Galaxy F14 ile ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla bilginin gelmesi bekleniyor. Zira model numarası ortaya çıkan Galaxy F14, SM-E145F olarak takip edilebilecek.

Galaxy F14 Hem Ekonomik Hem Güçlü Gelecek
Galaxy F14 Hem Ekonomik Hem Güçlü Gelecek

Galaxy M14 Olarak Da Satılacak

Galaxy F14’ün satışa çıktığı pazarların dışında da satış planı bulunuyor. Öyle ki Hindistan gibi pek çok ülkede Galaxy F14 satışa çıkmayacağı gibi bu bölgelerde Galaxy M14 adı verilen cihaz satışa çıkarılacak. Böylece temelde aynı modeller olsa da farklı ülkelerde farklı pazarlama çalışmaları yapılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir