Galatasaray Spor Kulübü bugün yaptığı resmi açıklamada Bitget kripto para borsası ile sponsorluk anlaşmasının yapıldığını duyurdu. 2021-2022 sezonunun geri kalanını kapsayan sponsorlukta önümüzdeki günlerde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilecek özel basın toplantısı ile resmiyet kazanacak. Son dönemlerde sektördeki pek çok farklı kripto para borsası tarafından takımlara destek sağlanırken bu şirketler arasında Bitget de dahil oldu. Bitget’in Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığı anlaşmanın hem futbol hem de basketbol takımlarını kapsayacağı belirtildi. Şirket ayrıca Galatasaray’ın medya varlıklarında resmi kripto ortağı olarak gösterilecek.

“Ortaklığı Duyurmaktan Çok Memnunuz”

Galatasaray resmi internet sitesinde yer alan gelişmelerde Bitget CEO’su Sandra Lou’nun anlaşma ile ilgili görüşlerine yer verildi.  Bitget CEO’su Sandra Lou, Galatasaray ile yapılan anlaşmadan dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak “Adanmış bir geçmişe sahip, lider bir Türk spor kulübü olan Galatasaray ile bu ortaklığı duyurmaktan son derece memnunuz. Türkiye, kripto sektörüne büyük ilgi gösterdi ve bu alanda eğitim ve bilgi paylaşımı fırsatlarına öncülük etmeye devam ederken; topluluğumuzu bu pazarda büyütmeyi dört gözle bekliyoruz. Blockchain ekosistemini büyütmeye ve kullanıcılarımıza değer katmaya devam etmek için her zaman benzer düşünen ortaklarla çalışmaya istekliyiz.” dedi.

“Vizyonumuza Uyan Kripto Para Borsası”

Galatasaray Spor Kulübü adına ise açıklama BAŞKAN Yardımcısı Bikem Kanık’tan geldi. Bİtget’i Galatasaray Spor Kulübü’nün vizyonuna uyan bir kripto para borsası olarak değerlendiren Kanık, “Bitget ile sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Galatasaray Spor Kulübü olarak vizyonumuza uyan bir kripto borsası bulmak için arayışımız sürüyordu ve dünyanın önde gelen kripto şirketlerinden biri olarak Bitget’in doğru marka olduğuna karar verdik. Onlarla yakın bir şekilde çalışmayı ve birlikte karşılıklı yarar sağlayan bir vizyonla yürümeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

2018 yılında kurulan ve son yıllarda spor alanındaki sponsorlukları ile dikkat çeken Bitget, 48 farklı ülkede hizmet veriyor. Şirket Eylül 2021’de Juventusun kol ortağı, PGL Major’ın da resmi eSport kripto ortağı olmuştu.

İki şirketin üst düzey temsilcilerinin katılacağı özel bir basın toplantısının kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir