Bu yazımızda kripto meraklıları tarafından sürekli sorulan FTX Token diğer adıyla FTT coin nedir sorusunun cevabını bulmaya çalışacağız.

Bu makale, bugünlerde en popüler kripto para birimlerinden biri olan FTX Token’ın ne olduğunu ve bu kripto para biriminin Binance’de nasıl satın alınacağını açıklamaktadır. Dolayısıyla FTT coin nedir sorusuna cevap ararken, bu para birimine nasıl yatırım yapabileceğimize de bakacağız.

FTX Token nedir? Nasıl alınır?

FTX Company’nin benzersiz kripto para birimi FTX Token (FTT), teknoloji yöneticileri Sam Bankman Fried ve Gary Wang tarafından Mayıs 2019’da kuruldu.

Haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paraları

Şirket kurulmadan önce her ikisi de Jane Street Capital’de EFT işlemlerinde yer almıştır. Bu sürecin ardından kendi kripto para borsasını kurmayı hedefleyen ikili bir FTX ve bu borsanın kripto para birimi olan FTT tokenini duyurdular. Son birkaç aydır trend olan Binance’de FTX tokenlerinin nasıl satın alınacağını görelim.

  • Yapmanız gereken ilk şey buraya tıklayıp kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve Binance hesabınıza erişmek için güvenlik adımlarını takip edin.
  • Ardından Binance kripto para alım satım platformuna giriş yapmak için Binance’in üst kısmındaki Kripto Satın Al (TRY) düğmesine tıklayın.
  • Yukarıdaki gibi dört farklı sekme göreceksiniz. Önbellek dengesi seçeneğini kullanın.
  • Bunu yapmak için Binance hesabınızda FTX Jetonları (FTT’ler) satın almak için yeterli paraya ihtiyacınız var. Son olarak “Nakit Bakiye ve Kripto Satın Alma” sekmesinde “Kullan” bölümünde “TRY” birimini seçin, ardından “Satın Al” kısmına tıklayın ve “Ara” sekmesinde FTT’yi yazın.
  • Satın Al sekmesinde FTT göründüğünde TL veya FTT olarak istediğiniz tutarı girip Gönder butonuna tıklayarak satın alabilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir