FTX, Ocak ayından bu yana 7.3 milyar doları geçen nakit ve kripto varlığın geri alındığını belirtti. İflas eden kripto borsası, şirketteki yaygının söndüğünü ve geri dönüş olacağı ile ilgili sinyal verdi.

Geçen yıl iflas eden kripto para borsasında yeni gelişmeler yaşanıyor. FTX, Ocak 2023’ten bu yana 7.3 milyar doların üzerinde nakit ve kripto varlığın geri alındığını belirtti.

Sam Bakman-Fried tarafından kurulan ve bir zamanlar üçüncü en büyük kripo para borsası FTX, geçen yılın sonlarında beklenmedik bir biçimde iflas başvurusunda bulundu. İflas mahkemesi süreci devam hâlinde olan FTX, geri aldığı varlıkların tutar durumunu güncelledi.

FTX, alacaklı olanlara müşteri kodları ve talep varlıkları da dahil olmak üzere e-postalar gönderdi.
FTX Geri Dönüş Sinyali Veriyor

FTX Nakit ve Kripto Varlığın Bir Kısmını Geri Aldı

Şirketin avukatı Andy Dietderich, şirketin bu yılın başından beri 800 milyon doların üzerinde bir artış beraberinde toplamda 7.3 milyar doların aşan varlığın kurtarıldığını açıkladı.

Andy Dietderich yaptığı açıklamada; şirketin suçlanan eski kurucusu Sam Bakman-Fried öncülüğünde kaynakları toplamaya ve hangi durumun yanlış gittiğini tespit etmeye çalıştıklarını belirtti. Aylarca süren çabaların ardından şirketin geleceği konusunda düşünülmeye başlandığını açıkladı.

FTX, oldukça iyi giden kripto para borsasıyken belli nedenler ile düşüş yaşadı ve sonunda iflas durumunu açıkladı. Bu durumun en büyük etkisi eski yöneticisi tarafından olduğu düşünüldü. Eski CEO şirketi kişisel krallık gibi yönettiği açıklamalar arasında. Özellikle bir ara değeri 32 milyar dolar olan şirketin para yönetim mekanizması konusunda eksik olduğu görüldü. 2023 yılının diğer yarısından itibaren yeniden şirketin faaliyet göstermeye başlayabileceği belirtilenler arasında. Andy Dietderich, “Durum istikrara kavuştu şeklinde bir açıklamada bulundu. Dietdrerich ekleme yaparak; şirketin yangını söndü açıklamasında da bulundu.

FTX

SEO İçerik Üreticisi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir