Fortnite için yeni sezona az bir süre kala yeni bilgiler geldi. Fortnite yeni sezonunda Yunan tanrıları oyuna eklenecek. İşte detaylar.

Fortnite yeni sezonda yer alacak yenilikleri bugün resmi olarak duyurdu. Sabah saatlerinde yayınlanan resmi blog yazısı ile tanıtım yapan şirket, yeni bölüme yeni yerler ve özelliklerin dışında Yunan tanrıların heyecanının başlayacağı ifade edildi.  “Yunan tanrıları olarak oynamak, Olimpus Dağı boyunca savaşmak ve Zeus’ yıldırımını kullanmak…” denilerek yapılan tanıtımlarda lansman öncesinde adeta pandoranın kutusu açıldı.

Fortnite Yeni Sezon Yeni Yerler Açıklandı

Yeni sezonda Olimpos Dağı, Gazap Geçidi,  Ölüler Diyarı ve Muharebe Meydanı olarak 4 yeni alan oyuna ekleniyor. Her bir bölümde ise oyuncuları farklı harita detayları bekliyor.

Olimpos Dağı

Olimpos Dağı oyuna eklenen en önemli yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Zeus’un evi olarak tanımlanan Olimpos Dağı’nda büyük anıtın altında savaşlar  yapılacak. Ancak burada oyuncuların üzerinde bir göz olacak.

Gazap Geçidi

Oyuna eklenen bir diğer yer ise Gazap Geçidi. Aslında bu yer, Ölüler Diyarı’na ulaşmak isteyenler için ara bir yol olarak tanımlanıyor. Burada ise oyuncuların karşısında zorlu bir koruyucu var. O da Üç başlı bekçi köpeği Kerberos. Nehri geçmek isteyenler için bu savaş çok daha zor olacak.

Fortnite’ın Yeni Sezonunda Yunan Tanrılarını Geliyor
Fortnite’ın Yeni Sezonunda Yunan Tanrılarını Geliyor

Ölüler Diyarı

Kerberos’u geçmek isteyenler ise Gazap Geçidi sonrasında Ölüler Diyarı’na ulaşabilecek. Ölüler Diyarı’nda her şey ölmüş durumda ve canlı yok. Bitkilerin dahi olmadığı bu alanlarda, kurak coğrafyada Fortnite oynanacak.

Muharebe Meydanı

Eklenen son bölüm ise Muharebe Meydanı. Savaş Tanrısı Ares’in meydan okumasına karşı gelecek oyuncuları üstelik Nisan 2024’te yepyeni kostümler de oyundaki yerini alacak.

Fortnite yeni sezonunda Yunan tanrıları damga vuracağı gibi mağazada da bu yönde değişiklikler yapılacak. Mitler ve Ümitler Savaş Bileti’ni satın alan oyuncular, oyunda  yeni kostümlerin sahibi de olabilecek. Bu kostümler ise şöyle;

  • Kerberos
  • Afrodit
  • Poseidon
  • Medusa
  • Zeus
  • Artemis
  • Hades

Yeni sezonla birlikte Savaş royale modunda yeni güçlendirmeler yapılacak. Mitoloji seven Fornite oynayanlar için yeni sezonun oldukça eğlenceli olacağı net olarak görülebiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir