Son dönemin en popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan Fortnite, oyunculara daha eğlenceli içerikler sunmaya devam ediyor. Her güncelleme ile oyunculara birçok içerik sunan Fortnite, şimdi ise kullanıcılara sunacağı yeni özelliği test etmeye başladı. Bu yeni özellik ile beraber oyuncular artık kendilerine benzer tarza sahip olan oyuncular eşleştirilecekler. Her rekabetçi oyunda olduğu gibi Fortnite için de yakın arkadaşlarla oynanan oyunlar her zaman daha çekişmeli ve eğlenceli bir hal almıştır. Fortnite ise daha iyi eşleşmelerin ve uyumların olması için böyle bir hamle yapmışa benziyor.

Fortnite özellikle son zamanlarda yapmış olduğu ortaklık anlaşmaları ile ön plana çıkmayı başarıyor. Oyuna getirmiş olduğu yeni karakterler ve güncellemeler oldukça olumlu notlar alıyor. Son olarak oyun evreninde geçecek bir Marvel çizgi romanı çıkartacaklarını da açıklamıştı.

Fortnite’a önemli bir eşleşme yeniliği geliyor

15

Epic Games daha iyi bir oyuncu deneyimi için oyuncuların iyi vakit geçirecekleri bir sistem getiriyor. Henüz test aşamasında olan bu yeni özellik sayesinde oyuncular profillerine dahil edeceği etiketler ile nasıl bir oyun deneyimi istediklerini belirtecekler. Bu etiketler ile ise oyun eşleşmeleri esnasında benzer etiketlere sahip oyuncular ile eşlenecek. Epic Games tarafından yapılan bir paylaşıma göre etiketler arasında oyuncunun mikrofon kullanıl kullanmayacağı veya favori oyun modu gibi detaylar bulunacak.

Profiline en az bir sosyal ağ etiketi ekleyecek olan oyuncular, kendileri ile aynı etikete sahip oyunculara oyun isteği gönderebilecekler. Başka oyunculardan davet almak istemeyen oyuncular ise bu özelliği dilerlerse kapatabilecekler. Parti Arama özelliği olarak adlandırılacak bu yeni özellik henüz test aşamasında yer alıyor. Test aşamalarının tamamlanması ile beraber yeni özelliğin oyuna yakın zamanda dahil edilmesi bekleniyor. Bakalım bu yeni özellik ne kadar beğenilecek göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir