Galaxy S23 serisinin resmi olarak gerçekleşecek duyurusundan önce bazı özellikler sızdırıldı. Önümüzdeki hafta çıkacak olan serinin One Ul 5.1 temel özellikleri ortaya çıktı.

strongfortnite cok beklenen ozelligi erteledistrong 1

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğine ev sahipliği yapacağı bilinen arasında. 1 Şubat tarihinde Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Samsung Galaxy S23 serisi lanse edilecek. Yeni cihazların Android 13 tabanlı One UI 5.1’i direkt kullanıma uygun şekilde çalıştırılması bekleniyor. Önümüzdeki hafta duyurusu yapılacak olan Samsung’un bu yeni serisinin içeriği resmi duyurudan önce talihsizlik yaşadı. Lansmanı yapılmamış olan ürünün One Ul 5.1 özellikleri sızdırıldı.

SamMobile’ın haberinde geçen detaylara göre, Alman yayın kuruluşu olarak bilinen WinFuture aracılığıyla sızdırılan One Ul 5.1 farklı pek çok özelliği beraberinde getirecek.

Samsung Galaxy 23 serisi ile beraber piyasaya sürülecek olan One Ul 5.1’in özellikleri şu şekildedir:

  • Kamera: Kamera ile ilgili 2 büyük değişikliğin olacağı beklenenler arasında yerini alıyor. Kullanıcılar efektler düğmesi ile selfie kamerasının tonunu istedikleri gibi değiştirebilme olanağı yakalamış olacak.
  • Expert Raw’a hızlı erişim: fotoğraflarını daha sonradan da düzenlemek isteyenler için rahatlıkla kullanılabilecek olan bu uygulama, sıkıştırma olmadan kaliteli görüntüler elde etmek için de etkili olacak.
  • Galeri: Aile albümü özelliği ile galeri içeriğinde farklı opsiyonlar elde etme özelliği bulunabilecek.
  • Geliştirilmiş İşleme: Bu özellik fotoğrafların çok daha iyi görünmesi için gölge ve yansımaları rahatlıkla ayarlamanız için olanak tanımış olacak.
  • Yeni pil widget’ı. Bu özellik ile Galaxy cihazlarının pil seviyelerini rahatlıkla kontrol edilmesine imkân tanınmış olacak.
  • Sezgisel hava durumu widget: Farklı illüstrasyonlarla güncel hava durumu koşullarını görüntüleyebilme seçeneği olmuş olacak.
  • Kullanışlı bilgi ekranı: Galeride yer alan fotoğraf veya resim ile ilgili çok daha detaylı bilgiye ulaşma olanağı sağlanmış olacak.
  • Ekran görüntülerin kaydedilme seçeneği: Ekran görüntülerini kayıt ettikten sonra hangi klasör veya dosyada olacağı da kullanıcı seçimleri arasında yerini almış olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir