Fortnite için yeni bölüm olarak tanıtılan Fortnite Chapter 3 ile oyuna pek çok farklı özellik eklendi. Üstelik bazı özelliklerin kalıcı bir şekilde oyunda yer alacağı belirtildi.

Son dönemlerin popüler oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, bölüm bölüm ilerlemesi ile oyunculara yenilikler sunmaya devam ediyor. Tanıtımı yapılan son bölüm Fortnite Chapter 3 olurken oyunun yeni bölümü ile birlikte pek çok farklı özellik kullanıcılara sunulmaya başlandı. 2019 yılında yayınlanan ikinci bölüm ile birlikte oyuncular 2 yıl boyunca farklı bir hikayede oyuna dahil olmuştu. Şimdi ise 3. bölüm ile birlikte yepyeni bir hikaye başlıyor. 

Fortnite Chapter 3 özellikleri neler?

Fortnite Chapter 3 Ile birlikte oyuna eklenen yeniliklerde öne çıkanlar şöyle;

  • Oyunu yaratıcı modunda oynayanlar için artık yeni bir XP kazanma sistemi getirildi. Böylece oyuncular yaratıcı modda farklı çalışmalar yaparken XP kazanarak ilerleme kaydedebilecek.
  • Oyuncular için getirilen bir diğer yenilik ise kayma ve sallanma olarak tanıtılan yeni mekanikler. 
  • Oyundaki en büyük yeniliklerden bir tanesi de kamp alanları olacak. Kamp alanlarında oyuncuların maçtan sonra eşyalarını depolayabileceği bir alan oluşturulacak ve böylece her oyuncu kendi envanterini oluşturma imkanı bulacak.
  • Sosyal oyun olarak adlandırılan bir diğer özellik ise oyuncuların birbiriyle iletişimde kalmasını kolaylaştıracak ve daha fazla etkileşimi arttıracak yenilikler sunacak.
  • Yeni silahlar ve oyun içi öğeler, Fortnite Chapter 3 ile tüm kullanıcılara sunuluyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir