Instagram profilinizi kimin görüntülediğini öğrenmek için Forstalk uygulamasını kullanabilirsiniz. Peki bu uygulama güvenilir mi?

Instagram Reels videosu nasıl indirilir?

Instagram platformunun kullanıcı popülasyonunu arttırması nedeniyle bu durum son derece sorgulanabilir hale geldi. Instagram kullanıcıları genellikle profillerini kimin görüntülediğini çok merak ederler. Bu nedenle uygulama mağazalarından çeşitli uygulamalar indirip kullanırlar. Forstalk, uygulama mağazasından en çok indirilen ve kullanılan uygulamalardan biridir. Forstalk Instagram uygulamasında profil görüntüleyenleri ayrıntı olarak gösterin. Forstalk uygulaması ile Instagram’da paylaşılan video ve fotoğrafları kimlerin görüntülediğini görebilirsiniz.

Forstalk nedir?

Forstalk, Instagram’da profilinizi kimlerin görüntülediğini tespit eden bir uygulamadır. Uygulama geliştiricilerini yoksay; Instagram kullanıcılarının derinden ilgisini çeken “profilimi kim gördü” sorusuna cevap verdiklerini iddia ediyor. Bu ücretsiz uygulama Instagram kullanıcıları arasında çok popüler.

Forstalk uygulaması, profillerine bakanları gördüğünü iddia ederek Instagram kullanıcı hesaplarına erişmeyi hedefliyor. Forstalk uygulamayı kullanır ve kullanmaya başlayan kişilerin hesabına erişim sağlar. Forstalk hesaplarına erişim sağlar;

  • Takipçi isteklerini otomatik onaylamaya başlar
  • Hesabınızdan paylaşım yapar
  • Veri işleme iznine sahip olır
  • Başka hesaplara yorumlar yapar
  • Gönderileri koleksiyona kaydeder
  • Başkalarının hesaplarını bilginiz dışında takip eder


Forstalk’ı kullanmak için önce uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekir. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra Instagram hesabınızın şifresini girmeniz istenecektir. Uygulama, hesaba eriştikten sonra, profilinizi en altta görebileceğiniz Instagram hesabını görüntüleyeceğini iddia ediyor. Birçok Instagram kullanıcısı, profillerini kimin takip ettiğini merak ettikleri için bu üçüncü taraf uygulamaları kullanmaya başladı.

Bu uygulamanın “Forstalk nasıl kullanılır” konusuyla nasıl çalıştığını bilmelisiniz. Forstalk uygulamasını indirip Instagram kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra hesabınızı interneti dolandıran sahte beğeni ve takipçi gibi kötü niyetli sitelere ekler. Ayrıca bu uygulama kötü amaçlı uygulamalara dahildir.

Forstalk güvenilir mi?

Forstalk, Instagram kullanıcılarının iddia ettiği gibi profilinizi görüntülediğini gösterecek bir özellik geliştirmedi. Yani Forstalk’ın kötü niyetli bir program olduğu söylenebilir. Bu güvenli olmayan bir program olduğundan, bir kez kullansanız bile hesabınız saldırıya uğrayacaktır. Bunun için hesabınızın güvenliğini sağlamanız gerekir.

Instagram ciddi ve önemli sosyal medya platformlarından biridir. Gizlilik politikası Instagram’da çok ciddiye alınır. Gizlilik politikamıza uygun olarak, kullanıcı verilerini üçüncü taraf siteler ve uygulamalarla paylaşmıyoruz. Ortaya koyduğumuz bu durumdan dolayı “Forstalk güvenilir mi?” sorusuna cevap verebiliriz. Öyle görünmüyor. Forstalk gibi birçok uygulama güvenli ve kaliteli olduğunu iddia ediyor. Ama öyle değil. Bahsettiğimiz Forstalk uygulamaları, Instagram hesaplarını desteklemek ve buna göre çalışmak içindir.

Forstalk erişimi nasıl engellenir?

Forstalk’ın Instagram hesabınıza erişmesini engellemek için birkaç adımı izlemeniz gerekiyor. Forstalk’a erişimi engellemek için şu adımları izleyin:

  • Öncelikle instagram.com’a Google Chrome ile giriş yapın.
  • Instagram hesabınıza ve ardından profilinize giriş yapın.
  • Önce tekerleğe ve ardından İzin Verilen Uygulamalar sekmesine tıklayın.
  • Cihazınızın ekranında görünen tüm uygulamaların izinlerini kaldırın. İzin kaldırıldığında, program otomatik olarak iptal edilecektir.
  • Ardından sayfayı yenileyin.
  • “Uygulamaların Instagram hesabınıza erişmesi yasaklandı”. Instagram’da bir uyarı belirir. Bu uyarıyı aldıktan sonra bir sonraki adım:
  • Profili, tekrar oturum açmanızı ve “Şifreyi Değiştir”i tıklamanızı isteyecektir.
  • Yeni bir şifre belirleyin ve Instagram’da oturum açın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir