Yayınlanması uzun zaman alan ve beklenen oyun Forspoken, birçok yayın platformunda sızdırıldı. Forspoken Squire Enix’in yeni RPG ve PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülüyor.

Yaklaşık olarak 76 dakikalık olan bu oyun ilk yayınlandığı platformda kaldırılmış olmasına rağmen diğer birçok mecradan ulaşılabiliyor. Daha öncede God of War ile Pokemon Scarlet and Violet oyunlarında da gördüğümüz gibi, oyunların ve içeriklerinin sızdırılması son dönemlerde çok fazla yaygınlaştı.

Bu durumu firmanın bir reklam kampanyası olarak mı yoksa içerde birileri tarafından mı platformlara oyunun sızdırıldığı konusunda cevap bilinmiyor. Fakat ne olursa olsun yıllardır süren merak ve belirsizlik artık notlanmış durumda. 

forspoken satisa sunulmadan sizdirildi

Forspoken oyun videoları birçok platformda yayınlanıyor

Geçtiğimiz günlerde bir yayıncının direkt PlayStation 5 üzerinden yayına geçmesiyle birlikte başka yayıncılarda oynanış videosu atmaya başladı.Demo üzerinden kafalarda oluşan çoğu soru işaretini bu sızdırılan video ile cevabı bulunsa da tam anlamıyla değerlendirmek mümkün olmamakta.Özellikle PlayStation 5 demosu yayınından sonra yapılan olumsuz yorumlara şirketin geri bildirimde bulunarak değişiklikler yaptığı gözlerden kaçmamıştır. Oyunun içeriğine bakacak olursak doğaüstü güce sahip olan ana karakter Frey’in büyülü güçleri ile New York’daki hayatını bırakacak. ülkesini ve yaşayanları kurtarmak için yolculuğa çıkıyor. Athia’ya giden kahramanımız Fey Holland’ın hikayesinde kötülüğü yok etmek için çeşiti güçler kullanılacak.

24 Ocak tarihinde PlayStation5 ve PC için yayınlanmasıyla oyun için ön incelemesinde de bulunulmuştur.” Forspoken, eğlenceli vakit geçirilebilecek bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İlk bölümlerinde eğlencenin daha az olduğunu söyleyebiliriz. Sihirli dövüş mekanizmalarını zamanla oyunda geliştirme durumunun olmasıyla daha başarılı ve ilginçleşiyor. Ancak hikayenin çok düz olması ve hayata geçirilmeye çalışan bu dünyada sonucunun nasıl olacağı, üstesinden gelip gelmeyeceği konusunda yorum yapmak için ve anlamak için zor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir