Erciyes’in en gözde mekanlarından biri olan DAS 3917’de 17-18 Şubat ve 10-11 Mart tarihlerinde, fizy etkinlikleriyle orada bulunacak. Özel ikramların olacağı etkinliklerde, DJ Drumstone ve DJ Can Küçükserim’in özel hazırladığı çalma listeleriyle konuklar keyifli vakit geçirecekler.

Kayak severler ve sanat tutkunlarını farklı bir deneyim bekliyor

Muse Contemporary Erciyes DAS 3917’de yer alan yeni bir sanat galerisi açmıştı. Fizy bu yıl bu sanat galerisiyle işbirliği gerçekleştirecek. Bu işbirliğiyle, Muse Contemporary’nin ‘Sense of Snow’ adlı pop-up sergisindeki sanat eserlerinin konusu ve hikayeleri hakkında pek çok bilgiyi fizy kullanan sanatseverler podcast şeklinde dinleyebilecekler. Fizy bu yolla hem kayak severlere hem de sanatseverlere farklı bir deneyim yaşatacak.

Fizy, bu podcast serisi sayesinde sanatı, sanatçısından dinleme fırsatı sunacak
Fizy, bu podcast serisi sayesinde sanatı, sanatçısından dinleme fırsatı sunacak

Medya platformunda verilen bilgilendirme ise şu şekilde:Muse Contemporary – Sense Of Snow” adını alacak olan podcast serisi toplam 8 bölümden oluşacak. Moderatörlüğünü galerinin direktörü Taner Yılmaz’ üstlenecek ve bu podcast serisinde Yasemin Vardarlılar,Sinan Polvan, Canan Savaş, Rahşan Düren, Alea Pınar, Du Pre, Sezin Aksoy, Kübra Doğu’nun eserlerine ek olarak serginin yaratıcısı ve Muse Contemporary’nin de kurucusu olan Ayşe Pınar Akalın’ın eserleri de yer alacak.

Fizy, bu podcast serisi sayesinde sanatı, sanatçısından dinleme fırsatı sunacak

Podcast serisini dönüp dönüp dinleme olanağı bulunacak çünkü süre sıkıntısı olmayacak.30 Mart’a kadar devam edecek sergide konuklar, eserlerin yanlarında bulunan QR kodu taratılarak uygulama üzerinde podcaste ulaşabilecekler. Böylece hem eseri inceleyecek hem de o eser hakkında, bizzat eserin sahibinin ağzından bilgi edinebilme deneyimini tadacaklar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir