Square Enix markası, Final Fantasy serisinin son oyunu Final Fantasy XVI için ‘The Rising Tide’ ismini taşıyan ve 18 Nisan tarihinde çıkacak olan yeni ücretli genişleme paketinin tanıtımını gerçekleştirdi. PlayStation 5’e uygun sunulan bu güncelleme, tek seferlik satın alınabilir bir eklenti paketi  veya 24,99 dolarlık Final Fantasy XVI PlayStation Store Extension Pass‘i de içinde sunmuş olacak. Bu seçeneği henüz Türkiye mağazasında görünmediğini söyleyelim. Leviathan ismini taşıyan ikonunun oyuna eklenmesiyle birlikte, yeni bir oyun modunun yanı sıra yeni silahlar ve yetenekler de oyunculara sunulmuş oluyor.

PlayStation kendi blog gönderisine göre, Clive yeni bir savaşta Leviathan ile mücadele ediyor. Ayrıca Leviathan Eikonic yeteneklerini kazanacağı; bu yetenekler arasında düşmanları uzak mesafelerden hassas vuruşlar ile etkileyebilen “denizi tükürebilen bir yılan” çağırma ve suyun Eikon’unun korkunç gücüyle yakın ve uzak düşmanları sel altında bırakma yeteneği bulunacak.

Square Enix markası, Final Fantasy serisinin son oyunu Final Fantasy XVI için ‘The Rising Tide’ ismini taşıyan ve 18 Nisan tarihinde çıkacak olan yeni ücretli genişleme paketinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Final Fantasy XVI Oyunun Ruhunu Değiştirmeyen Kan ve Cesaret

Ayrıca ‘The Rising Tide’ oyunu, oyunculara yeni silahlar ve malzemeler sunacak 20 aşamalı artan zorluk derecesine sahip yeni bir savaş modu olan Kairos Kapısı’nı getirecek. Square Enix’in dediğine göre, oyuncuların bu modu ve ana oyunu bitirmeleri gerektiğini söylüyor. Bu genişleme paketinin geçmiş Final Fantasy oyunlarından ‘Curtana’ kılıcının yeniden tasvir edilmiş bir versiyonunu, “Through the Maelstrom” ve  “Torn from the Heavens” iki yeni gizli alan arka plan müziğini sunmakta. Yine bunlara ek olarak, eski bir uygarlığın kalıntıları üzerine kurulu yeni bir sahne olacak Aire of Hours ve Final Fantasy XVI’nın tonberry’lleri dahil “yeni tehditler” de bulunacak.

Son olarak, Square Enix 18 Nisan tarihinde kalite yaşam iyileştirmeleri içeren yeni bir güncelleme yayınlayacak. Bu güncelleme de aşağıdaki listede bulunanları getirmekte:

  • Yeni ‘Hızlı Tamamlama’ fonksiyonu ile görev verenlere hemen geri dönmelisiniz.
  • Önemli olan karakter görevleri için simge güncellemeleri olacak.
  • Gamerların beş benzersiz Yetenek ve Aksesuar setini kaydetmelerine olanak tanıyan yeni bir set özelliği gelecek.
  • Daha kolay kullanımlar için Yetenekler ve Aksesuarlar ayarlaması yapıldı.
  • Özelleştirilebilir bir düğme düzenlerine izin veren yeni ‘Özel’ kontrol tipi geldi.
  • Fotoğraf Moduna ise ton düzeltme, ekran efektleri ve daha fazlası eklenmiş oldu.
  • Çok sayıda yeni orkestrasyon ruloları eklemesi yapıldı.

Final Fantasy XVI oyunu ‘The Rising Tide’ genişleme paketi, serinin hayranlarına sadece yeni bir hikaye veya karakterler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda oyunun deneyimine ve oynanışına derinlemesine etki edecek yenilikler getirmekte. Bu yenilikleri, oyunun zengin evrenine daha da dalmanızı sağlayacak ve Final Fantasy serisinin benzersiz dünyasında yeni maceralara yelken açmanız için sizi bekliyor olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir