“Final Fantasy 7: Rebirth”, Meşhur Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin heyecanla beklenen ikinci oyunu olarak oyuncuları karşılıyor.

Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Detayları

Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Detayları
Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Detayları

Oyuncuların kalbinde taht kurmuş Final Fantasy serisinin son ürünlerinden olan oyun, Midgar’ın duvarlarının çok ötesinde geçen kahramanlarımızın macerasını ilk oyundan devam ettirmekte. Oyun hakkında pek çok detay halen gizemini korumakta olsa da duyumlara göre bu yıl Summer Games Fest’te yayınlanan fragmanı, hayranlarına yol gösterecek bazı kritik detayları da içermektedir.

Oyunun yönetmen koltuğunda oturan Naoki Hamaguchi, oyunculara “yüksek derecede özgürlük sunan çok yönlü bir dünya” vadettiği görülüyor. Ayrıca X platformu üzerinden yapılmış olan bir geliştirici yorumunda, oyunda yeni karakterlerin de savaş ortamına katılacağı açıklandı.

Henüz piyasa sürülmemiş olmasına rağmen, Square Enix firması tarafından Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin üçüncü ve son bölümünün de geliştirilmekte olduğu teyit edildi. “Final Fantasy 7 Remake Part 3” şeklinde adlandırılan bu son oyun, serinin merakla beklenen finalini oluşturacaktır.

Gelelim tekrar oyunumuza Final Fantasy 7: Rebirth, Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin merakla beklenen ikinci bölümü olarak piyasaya çıkacak. Bu heyecan verici oyun, Final Fantasy 7: Remake’in Midgar surlarının ötesinde bıraktığı macerayı nefes kesici bir şekilde tekrardan başlatıyor. Oyunun çoğu detayı halen gün yüzüne çıkmamış halde lakin bu durum oyuncuları heyecanlandırmaya devam etmektedir.

Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Çıkış Tarihi

Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Çıkış Tarihi
Final Fantasy VII: Rebirth Oyunun Çıkış Tarihi

Açıklamalara göre Final Fantasy VII: Rebirth, 2024 yılının 29 Şubat’ında yalnızca PS5 için piyasaya sürülecek. Ek olarak oyunun ön siparişleri, tüm büyük perakende satış mağazalarında başlamış durumda.  Devam oyunu şeklinde gelen Final Fantasy VII: Rebirth, orijinal Final Fantasy VII’nin yeniden yapılandırılmış ve bazı yerlerde yeniden yazılmış hikayesi ile karşımıza geliyor. Kahramanlarımızın Midgar’ı terk edip açık dünyaya adım atacakları bu bölüm, oyuncuları da yeni maceralara davet etmektedir. Oyun, içerdiği farklı öğelerle birkaç farklı sürümde sunulacağını da haber edelim. Hangi sürümün size daha uygun olduğuna karar vermeniz için gelin her bir sürümde neler bulunduğunu detaylıca anlatalım.

Final Fantasy 7: Rebirth (Standart Sürüm)

Oyun, Amazon’dan alındığında özel bir kontrol cihazı kabı bonusu ile geliyor. Fiyatı ise 69,99 dolar olarak belirlenmiştir. Amazon, Best Buy, GameStop, Walmart, Target ve PS Store (dijital) gibi perakende satış noktalarında şuanda mevcut. Sadece oyunu istiyorsanız, iki disk üzerinde sunulan bu standart sürüm tam olarak size hitap edecek şekilde geliştirilmiş.

Final Fantasy 7: Rebirth Deluxe Edition

Final Fantasy VII: Rebirth’un Deluxe Edition sürümü ise 99,99 dolar şeklinde bir fiyat etiketiyle sunuluyor. Oyunun yanı sıra, bir sanat kitabı, mini bir soundtrack CD’si ve bir steelbook kutu içermektedir.

Final Fantasy 7: Rebirth Koleksiyoncu Sürümü

Final Fantasy 7: Rebirth Koleksiyoncu Sürümü
Final Fantasy 7: Rebirth Koleksiyoncu Sürümü

Square Enix, 349,99 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulan bu özel sürümü de piyasaya sürüyor. Final Fantasy tutkunları için üretilmiş olduğunu belirtmekte fayda var.   Oyunun kendisi, yaklaşık 48cm boyutunda, detaylı bir şekilde işlenmiş, ikonik kötü karakter Sephiroth’un heykeli (kanadı çıkarılabilir), bir sanat kitabı, mini bir soundtrack CD’si, bir steelbook kutu, Moogle Trio, Magic Pot ve diğer bazı DLC içerikleri içeriyor.

Final Fantasy VII: Rebirth, Final Fantasy serisinin hayranları için sadece bir oyun olmanın ötesinde geçmiştir. Bir sanat eseri olarak sunulduğu düşünülebilir. Her bir sürüm, oyunun kendine has atmosferini ve zengin içeriğini farklı şekillerde sunarak oyunculara unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Şimdi, hangi sürümün sizin için en uygun olduğuna karar verme zamanı zira son sürümlere geçiyoruz;

Final Fantasy 7: Remake & Rebirth Twin Packs (Digital Download)

Adından da anlaşılacağı üzere bu ikili paket hem remake versiyonunu hem de Rebirth’ü içeriyor. Fiyatı ise 69.99$ Final Fantasy 7: Rebirth Digital Deluxe Edition Dijital deluxe sürümü, oyuna ek olarak şu dijital ekstraları içeriyor: Dijital Mini Soundtrack, Dijital Art Book, Magic Pot Summoning Materia, Aksesuar: Reclaimant Choker, Zırh: Orchid Bracelet gibi ek özelliklerle karşımıza geliyor.

Bu şekilde size uygun sürümü seçip Final Fantasy VII: Rebirth’un heyecan verici dünyasında yolculuğa başlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirmeyi unutmayınız!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir