Square Enix tarafından bugün yapılan duyuruda oyuncular için olumsuz gelişmelere yer verildi. Açıklamalara göre Final Fantasy 7 The First Soldier adlı oyunun 11 Ocak 2023’te desteği kesilecek.

Final Fantasy 7 için geliştirilen battle Royale modu Final Fantasy 7 The First Soldier, beklentilerin altında kaldı. Oyundan istediğini alamayan geliştirici şirket Square Enix ise oyun için yeni kararın alındığını duyurdu. 11 Ocak 2023 sonrasında Final Fantasy 7 The First Soldier oynanamayacak.

Final Fantasy 7 The First Soldier’ı neler bekliyor?

11 Ocak 2023 tarihine kadar oyun için yeni içerikler eklenmeye devam edilecek. Bu kapsamda ise oyuncular oyun oynamaya devam edebilecek. Oyun, tanıtımının ardından 15 ay sonra kapanmış olacak. Hatırlanacağı üzere oyun 2021 yılının Kasım ayı itibariyle tanıtılmıştı. Android ve iOS’ta ön kayıt işlemleri ile başlayan süreçte Final Fantasy 7 The First Soldier ekosistemde alt sıralarda kaldı.

Final Fantasy 7 The First Soldier kapanacak olsa da seriyi sevenler için 2022 Aralık ayında Crisis Core Final Fantasy 7 Reunion, 2023 yılı başında Final Fantasy 7 Rebirth ve 2023 yaz aylarında Final Fantasy 16 piyasaya sunulacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir