Bu yıl duyurulması beklenen FIFA 23, son gelen bilgilere göre farklı bir isim kullanacak. Oyunun yeni adı ne olacak?

Electronic Arts bize yıllardır FIFA’nın isim hakkı olan bir futbol maçı veriyor. Son olarak, FIFA 22’nin mağazalarda piyasaya sürülmesinden sonra, futbol maçları arasındaki rekabette bir artış oldu. PES serisi, eFootball adında ücretsiz bir oyun haline geldi. Bu değişikliğin FIFA’ya da ilham vereceği konuşuluyordu ve giderek ciddileşen iddialar şimdi de FIFA 23 olarak beklemeye başladığımız oyunun yeni adını ortaya çıktı.

FIFA 23, EA Sports Football Club olarak adlandırılabilir

Polygon’un verdiği bilgiye göre, FIFA 23 olarak beklediğimiz yeni FIFA oyununun adı EA Sports Football Club olacak. FIFA isimleri gelecekteki oyunlarda görünmeyecek. Bu ismin oyunda kullanılabilmesi için Electronic Arts, birkaç yıldır FIFA ücreti ödüyor. Bu pahalı ücreti ödememek için ismini değiştirmesi beklenen şirket, oyuncuların isim için değil oyun için ekranda olduğuna inanabilir.

FIFA ve PES serisine rakip yeni bir oyun geliyor

Bu karar muhtemelen oyunun maliyetini etkilemeyecektir. EA lisans ücreti ödememesine rağmen. Oyun içeriği aynı olduğu için indirim beklemiyoruz. Bu, şirketin kendi adına birkaç milyon dolar tasarruf sağlayacaktır. PES’te olduğu gibi, oyunun ücretsiz oynanacağına dair güçlü söylentiler var. Ancak oyunun mobil cihazlarda çıkması beklenmiyor. Çünkü eFootball ile hem konsolda hem de mobilde çalışan bir platform oyununun ne kadar zayıf olduğunu gördük.

Konami, eFootball ile çok kötü bir başlangıç ​​yaptı, bu nedenle oyuncular PES 2021 oynamayı seviyor. Bunu yapmak istemeyenlerin çoğu zaten FIFA’ya geçti. Başka bir deyişle, EA futbolu her zamankinden daha fazla oyuncunun kullanımına sundu.

Bu yıl açıklanacak yeni FIFA oyunları olarak daha iyi olacak. Oyunla ilgili spoiler istemiyorlar. EA Sports Football Club oyunu en az FIFA 22 kadar standart olmalıdır. Ne yapacaklarını merakla bekliyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir