FIFA eSpor müsabakaları için Türkiye’de hazırlıklar başladı. TFF önderliğinde, milli takım seçmeleriyle öncelik iyi ve güçlü bir takım oluşturmak.

FIFA eMilli Takımların mücadeleleri resmi olarak başlıyor. Katılım sağlamak isteyen ülkelerde yeni FIFA eMilli takım seçmeleri başlatılırken, Türkiye’de de bu çalışmalar TFF başkanlığında başladı. Büyüyen eSpor dünyasında milli takım ile yer alacak Türkiye, şimdi bu alanda yeni başarılı oyuncular arıyor.

eFutbolcu’lar aranıyor!

Konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayınlanan resmi bilgilendirmede, FIFA eMilli takımında yer almak isteyen adayların, elemelere katılabileceği ifade edildi. Başvurularda herhangi bir şartın aranmadığı ifade edilirken elemelerin 2 bölümden oluşacağı belirtildi. Eleme maçlarını oynayacak olan oyuncular, böylece performanslarını gösterebilecek. Final müsabakasının tamamlanması ile birlikte TFF yetkilileri tarafından yapılacak değerlendirmeler ile takıma katılacak olan isimler belirlenecek. Böylece Türkiye’nin FIFA eMilli takımında yer alacan eFutbolcuları da belirlenmiş olacak.

FIFA eMilli takım Başvurusu nasıl yapılır?

FIFA eMilli takım başvurusu yapmak isteyenlerin herhangi bir işleme gerek olmadan Battlefly üzerinden çevrimiçi maçlar yapmaya başlaması yeterli olacak. Müsabakaların yapılacağı site üzerinden gerçekleştirilecek kayıt işlemleri sayesinde FIFA eMilli takımda yer alma fırsatı elde edilebilir. Oynanacak karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alarak üst sıralara tırmanacak olan isimler böylece FIFA eMilli takımda yer alma şansını da arttırmış olacak. En iyi oyuncuların belirlenmesi adına çoklu maçlar ile başlatılan elemeler, böylece Türkiye genelinde daha fazla oyuncunun katılım sağlamasına da teşvik edici oluyor.

Takvim ise şu şekilde;

FIFA(EA Sports) seçmeleri – 1.TUR

16 Ocak Başvuru ve Kayıtların Başlaması

28 Ocak Son Başvuru Tarihi

29 Ocak Eşleşme Duyurularının Yapılması

30 – 31 Ocak Seçmelerin Başlaması

1 Şubat İlk Tur Seçmelerinden Büyük Finale kalan adayların duyurulması

FIFA(EA Sports) seçmeleri – 2.TUR

2 Şubat Başvuru ve Kayıtların Başlaması

9 Şubat Son Başvuru Tarihi

10 Şubat Eşleşme Duyurularının Yapılması

11-12 Şubat Seçmelerin Başlaması

15 Şubat İkinci Tur Seçmelerinden Büyük Finale kalan adayların duyurulması

FIFA(EA SPORTS) büyük final

18-19 Şubat Büyük Final

22 Şubat FIFA21 eMilli Takım oyuncularının duyurusu

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir