FIFA 23 tanıtılmasının ardından FIFA 23 web app uygulaması da tanıtıldı. Peki, FIFA 23 web app nedir, FIFA 23 web app girişi nasıl yapılır?

FIFA 23 web uygulaması, FIFA 23 web app adıyla EA tarafından duyuruldu. FIFA oyununa ilgi duyan oyuncuların giriş yaparak kullanmaya başladığı sistem, tarayıcı üzerinden kolay bir şekilde erişilebiliyor.

FIFA 23’teki en iyi Türk oyuncuları gördünüz mü? FIFA 23 en iyi Türk oyuncular

FIFA 23 web app nedir?

FIFA 23 web app
FIFA 23 web app

FIFA 23 web app, oyun başlamadan önce FIFA Ultimate Team’in belirli bölümlerine erken erişim sağlıyor. Oyuncular, web app üzerinden FUT paketlerini lansmandan önce açabileceği gibi ürün satabilir ve sadakat ödüllerini kullanabilir. 21 Eylül’de ilk kez kullanılma sunulması nedeniyle yoğunluğun yaşandığı FIFA 23 web uygulamasında şu anda sorunsuz bir erişim sağlanabiliyor. 22 Eylül tarihinde de kısmi bir sorun yaşlanmıştı. Ancak dün EA tarafından yapılan açıklama sonrasında sorunun çözüldüğü ve tüm oyuncuların artık web uygulamasına giriş yapabileceğini belirtildi.

FIFA 23, 30 Eylül Cuma günü PC ve konsollarda oynanabilecek. Oyun için dijital Ultimate Edition ön siparişi verenler ise 27 Eylül’den birkaç gün önce yeni oyuna erişerek oynayabilecek. Bu nedenle Ultimate Edition oyuncularının oyunda avantaj elde etmesi ve takımlarını düzene sokmaları için az zamanı var.

FIFA 23 web app nasıl kullanılır?

FUT 23 web uygulamasını kullanarak;

  • Kulübünüzü yönetebilir
  • Paket satın alabilir
  • Transfer pazarına erişebilir
  • Kadro kurma görevleri oynayabilirsiniz.

FIFA 23 web app erken erişim nasıl sağlanır?

Yapılan açıklamalara göre Web ve Companion uygulamalarına lansman sırasında erken erişim elde etmek için oyuncuların FIFA 22’de bir kulüp oluşturmuş ve 1 Ağustos 2022’den önce platformunuzda FUT 23’e giriş yapmış olması gerekiyor. FUT 22 hesabı olmayanlar ya da kulübünü silenlerin erken erişimde giriş yapamayacağını de hatırlatmamız gerekiyor.

FIFA 23 web app giriş

Web app giriş için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz > FIFA 23 web app giriş

Sadece masaüstü/dizüstü bilgisayarların web tarayıcılarından erişilebilir olan uygulamanın mobil desteği bulunmuyor. Mobil cihazlar için FIFA 23 Companion uygulamasını kullanabilirsiniz. Web sürümüne giriş için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz

  • FUT 23 kulübü veya FUT 22 geri dönen kullanıcı statüsüne sahip hesaptaki e-posta adresiyle uygulamada oturum açın.
  • Giriş doğrulamayı açtığınızdan emin olun.

FUT Transfer Market’e Web Uygulaması ve Companion Uygulaması üzerinden erişmek için konsolunuzda veya PC’nizde birkaç gün (normalde 5 gün) FUT oynamanız gerekir. FUT oynadıktan sonra, sistem hesabınızı kontrol edecek ve hesap durumunuz iyiyse Transfer Pazarı erişiminizin kilidini açacak ve size bir e-posta gönderecektir.

FIFA 23 web app için sıkça sorulan sorular

Web uygulamasını kullanmak için gereksinimler neler?

Web uygulamasını veya tamamlayıcı uygulamasını kullanmadan önce bir EA Hesabına, bir FIFA 22 kopyasına ve bir FUT 22 kulübüne ihtiyacınız var.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için FUT 22 Hesapları, FUT Web Uygulamasını ve Companion Uygulamasını kullanabilir. Nintendo Switch Hesapları, Web Uygulamasında veya Tamamlayıcı Uygulamada desteklenmez.

Web app hangi tarayıcılar ile uyumlu?

Web Uygulaması, özellikleri destekleyen yeni web tarayıcılarıyla çalışır. Web tarayıcıların WebGL’yi desteklemesi gerekmektedir. Ayrıca tarayıcının en son sürümü kullanılmalıdır. Web Uygulaması;
Google Chrome, Safari (Yalnızca Mac), Firefox, Edge veya Opera’da çalışır. Internet Explorer desteği yalnızca 11. sürüm ile sınırlıdır.

FIFA Companion uygulaması hangi platformlarda desteklenir?

Companion uygulaması, Android ve iOS için kullanılabilir. Mobil işletim sistemleri için minimum gereksinimler Android 4.4.2 veya üstü / iOS 9.3 veya üstüdür.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir