FIFA 23 için bir video daha paylaşıldı. Oyunda büyük ilgi gören Ultimate Team oynanış videosu EA Sports tarafından yayınlandı.

FIFA 23 için geri sayım başladı. Oyunun piyasaya sunulmasıyla büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yenilenen oyun içi motoru ve özellikleriyle dikkat çeken FIFA 23, diğer sürümlerde olduğu gibi Ultimate Team özelliğine de sahip. Ancak bu yıl, Ultimate Team’de bazı değişiklikler oyuncuları bekliyor.

Dikkatinizi çekebilir: FIFA 23 en iyi Türk oyuncular

FIFA 23 Ultimate Team nasıl olacak?

Yapılan açıklamalara göre oyunda artık senaryolar etkin olacak. Bazı oyuncular için hazırlanan senaryolar, oyuncuların oyundaki durumunu doğrudan etkileyecek. Yeni takım uyumu da FIFA 23’te artık ön planda. En büyük yeniliklerden bir diğeri ise Moments olacak. Meydan okuması olarak yer bulan Moments, oyuncuların başarılı olması halinde yıldızlar kazanmasını sağlıyor. Bu kapsamda ise FIFA 23’te ödüller verilebiliyor.

Oyundaki bir diğer önemli yenilik ise takım uyumu. Takımdaki oyuncular birbirleriyle uyum yakalıyor ve bu uyum, özel bir veri olarak kullanıcılara sunuluyor. Aynı ülkeden ya da önceden aynı takımda oynayan oyuncuların takımda olması, FIFA 23 takım uyum puanının artmasını sağlıyor.

İşte FIFA 23 Ultimate Team’den ilk tanıtım;

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir