Popüler futbol oyunu FIFA 23’ün çıkışına artık az bir zaman kala EA Sports, önemli bir iş birliğine gitti. Marvel ile yapılan iş ortaklığı ile futbolcular, süper kahramanlara dönüşecekler.

Futbol oyunu denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan FIFA serisi, milyonlarca oyuncuya sahip olarak her yıl düzenli olarak yenileniyor. Son kez FIFA adına sahip olacak söz konusu yapım için geçtiğimiz günlerde Ultimate Team modunda gelecek olan yeni özellikler ortaya çıkmıştı. Yeni oyun 30 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. FIFA 23 için geri sayım başlarken, oyun içi görüntüler ve özelliklere yönelik detaylar görmeye devam ediyoruz.

Dikkatinizi çekebilir: FIFA 23 en iyi Türk oyuncular

FIFA 23, Marvel kahramanlarına dönüşecek

18

İlk defa FIFA 22’de yer alan oyuncuların kariyerlerinin ikonik anları sunan oyun içi koleksiyonlardan oluşan FUT kahraman kartları, FIFA 23’de de bulunacak. Ancak Marvel tarafından tasarlanacak olan bu oyuncular, klasik süper kahraman karakterleri tarzında oyunda bulunacak. FUT Kahraman kartları, FIFA 23 yayınlanması sonrasında Dünya Kupası Modu ile beraber 11 Kasımdan itibaren oyuncularla olacak. Marvel’ın FUT kahraman kartları ise 21 oyuncu için geçerli olacak ve şuan için 5 marvel temalı oyun kartı paylaşılmış durumda.

fifa 23 efsane futbolculari marvel kartlarina donusuyor

Juventus’un yıldız orta sahalarından olan Marchisio, futbol döneminde küçük prens lakabına sahipti. EA ise II Prinicipino olarak onu tasarladı. Oyun piyasaya sürüldüğü zaman hangi oyuncuların hangi süper kahraman tasarımı ile çıkacağı ise belli olacak. Şuan için belli olanların bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir