FIFA 23 oyun satışı için hata yapan Electronic Arts oyuna yüzde 99,98 oranında indirim yapmış oldu. Hatayı fark eden şirket, oyunu bu fiyatla satın alan oyuncuların, şirket hatası nedeniyle oyunlara sahip olacağını söyledi.

FIFA 23 için dünya genelinde büyük bir heyecan başlamış durumda. Futbol denildiğinde akla ilk gelen oyun serilerinden olan FIFA 23 için şu anda ön sipariş dönemi devam ediyor. Türkiye’deki oyuncular, oyuna sahip olmak için 699,99 TL ödemek zorunda. Fiyat Türkiye’de oldukça yüksek olsa da bir hata nedeniyle oyun 1 TL’ye satıldı.

Dikkatinizi çekebilir: FIFA 23 en iyi Türk oyuncular

Electronic Arts’tan büyük FIFA 23 hatası

Electronic Arts tarafından Hindistan’da başlatılan ön siparişte fiyat 4.80 Rupi olarak girildi. Normalde fiyatın 4799 Rupi olması gerekirken 4.80 Rupi olarak belirlenen fiyat büyük bir fırsat yarattı. Bu hata fark edilip düzeltilene kadar çok sayıda oyuncu oyunu satın aldı. EA Sports durumu fark ettikten sonra hatayı giderdi ve sonrasında resmi bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada ön sipariş fiyatının hatalı girildiği ve şimdi bu hatanın düzeltildiği belirtildi. “Bu bizim hatamızdı ve bu fiyattan yapılan tüm ön alım işlemlerini onayladığımızı bildirmek istiyoruz.” diyen EA Sports, fırsattan yararlanan oyuncuların oyunu oynayabileceğini söyleyerek sosyal medyada destek gördü.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir