NFT sektörünün yeni isimlerinden bir tanesi olacak Fatma Turgut, Karafatma koleksiyonunu satışa çıkardı. OpenSea platformu üzerinden satışa çıkarılan Karafatma koleksiyonu 17 Aralık tarihi itibariyle satın alınabilir durumda.

Türkiye’de Rock müziğin sevilen isimlerinden bir tanesi olan Fatma Turgut, bugüne kadar sektörde ilklere imza atarak dikkat çekmişti. Yeni bir proje ile daha adını duyurmayı başaran Fatma Turgut şimdi benzersiz eserlerinin Pixel art koleksiyonlarını NFT platformu Opensea üzerinden satışa çıkardı. 5 Ocak tarihine kadar satışta olacak yeni eserler, üstelik Fatma Turgut tarafından özel bir kampanya ile birleştirildi. Koleksiyonları satın alan ilk 10 kişi için yıl boyunca geçerli olacak özel bir konser davetiyesi hediye edilecek. Satın almanın yanı sıra 1 yıl boyunca Fatma Turgut’un konserlerine katılma hakkı da elde edilmiş olacak.

Kara Fatma koleksiyonunda 99 farklı çalışma listelendi

Opensea üzerinden listelenen yeni koleksiyonlarda, 99 farklı çalışma bulunuyor. 0,01 ETH ($38,80) gibi fiyatlar ile satışa sunulan ürünler, platformda alıcısını bekliyor. Satışlar sonucunda kaç ürünün satılacağı ve toplam gelirin ne kadar olacağı da merak ediliyor. Koleksiyonlar ise şöyle;

NFT Cover

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir