Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen Fallout 76’nın 2024 yol haritasını duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni görevler, ödüller, yeni harita genişletmesi ve daha fazlası eklenecek. 

2018 yılında Bethesda Softworks tarafından oyun piyasasına sürülmüş Fallout 76, çok oyunculu kıyamet sonrası rol yapma oyunudur. Fallout 76, Fallout evreninde en erken tarihte geçen oyun. Serinin önceki çıkan oyunları, dünyada bombalar patladıktan çok uzun yıllar sonra geçiyordu. Fallout 76 ise Fallout evreni bombalandıktan çok kısa bir süre sonra geçiyor. Oyunun adı, ABD’yi yeniden kuracak olan 76 numaralı sığınağın üyelerinden geliyor. Oyun piyasaya sürüldüğünden bugüne kadar 17 milyon oyuncu tarafından oynandı. Şimdi ise oyuna gelecek yeni güncellemeyle birlikte Fallout evreni daha geniş bir hal alacak. 

Fallout oyuncularına büyük sürpriz

Fallout 76’daki en büyük sürpriz, Virginia haritasının “Shenandoah’ın ormanlık merkezi” olarak tanıtılacak kısmının genişletilmesi olacak. Bethesda Game Studios’un Twitter hesabında paylaştığı tasarımda, Virginia’da, tenha bir açık alanda şiddetli ve ürpertici bir fırtınayı görünüyor. Tasarımın gizeminden ve verdiği histen de anlaşılacağı üzere, beklenen harita genişletmesi oyuncuların beklediğine değecek gibi görünüyor.

Shenandoah’ın ormanlık merkezi
Shenandoah’ın ormanlık merkezi

Fallout 76’da oyuncular, yeni grafiklerin yanı sıra yeni görevler  ve ödüllerle dolu bu bölgeyi keşfedecekler.  Oyuncular, Fallout evreninin efsanevi canavarı Jersey Şeytanı ile başa çıkmak için yeni bir görevler üstlenecekler. Bu sayede yeni harita daha eğlenceli hale gelecek. Bethesda Game Studios bu yeniliklerin yanı sıra Fallout 76 için 2024 yılı içerisinde birçok sezon etkinliği planladığını açıkladı fakat bu yeniliklerle alakalı bir detay vermedi. Ayrıca oyunun 12 Nisan tarihinde Amazon Prime’da Fallout TV adlı dizisi başlayacak olması  Fallout evreni sevenlerini heyecanlandırdı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir