Oyun gündemi tarafını bir süredir meşgul eden Epic Games’in ötesinde başka gelişmeler de bulunuyor. Bu gelişmelerden birisi de bir anda popüler olan Fall Guys dünyasında yaşanıyor. Fall Guys: Ultimate Knockout için Fortnite’ın bünyesinde yer alan bir özellik geliyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout hile tarafında kararını veriyor

Oyunlarda en can sıkan şeylerden birisi hilecilerin varlığı. Oyunlarda kullanılan hileler ile oyunseverler tatsız deneyimler yaşamak zorunda kalıyor. Daha çok PUBG, Fortnite ve CS:GO gibi oyunlar tarafında yaşanan hileler gündemimize girse de şimdi Fall Guys: Ultimate Knockout da bu kervana katılıyor. Her popüler oyunun kaderini paylaşan Fall Guys, vermiş olduğu karar sonrası Fortnite’ta yer alan sisteme geçiş yapıyor.

Fall Guys geliştiricileri Fortnite tarafından kullanılan hile önleme yazılımını içeren yeni bir güncellemeye sahip olduğunu açıkladı. Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda, oyunun hilelere karşı alacağı önleme vurgu yapılıyor. Daha güçlü bir hile önleme sistemine geçiş yapılacağının müjdesini veren Twitter hesabı, bu hafta içerisinde güncellemeyi dağıtmaya başlayacağını aktardı.

We’re really sorry about the cheating problem!

We’re expanding the current detection system this week to improve things

We also have a BIG update in the next couple of weeks that adds the same anti-cheat used by games such as Fortnite

Thanks for bearing with us!

[Not BeanBot]— Fall Guys | BeanBot Activated

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir