Önde gelen dijital oyun mağazalarından biri olan Epic Games, kullanıcılara ücretsiz içerikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise bir dönemin piyasada bir hayli popüler olan ve Steam’de ücretli olan Fall Guys oyunu kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunuldu. Oyun Steam’de yer alırken 6.sezonda bulunurken, Epic Games’te Season 1 olarak yayınlandı ve tekrardan başlatılmış oldu. Fall Guys resmi olarak oynaması ücretsiz bir oyun haline gelirken, 2020 yılında ise PC ve Playstation konsolları için resmen görmüştük. Ancak artık oyun Xbox ve Nintendo Switch’te de ücretsiz olarak indirilebilir olacak.

Ücretsiz olarak Fall Guys nasıl indirilir?

14

Fall Guys’un Epic Games üzerinde ücretsiz olarak sunulması ile beraber oyun Steam’den kaldırıldı. Bu durumda oyunun artık Steam versiyonu satın alınamaz olurken, artık sadece Epic Games Store’dan erişilebilir olacak. Fall Guys’ın geliştiricisi olan Mediatonic ise daha önce Rocket League için uygulanan bir stratejiye geçiş yaptığı gözüküyor. Bu noktada Rocket League geliştiricisi Psyonix, Epic Games anlaşması sonrası oyununu Steam üzerinden kaldırmıştı. Bu noktada hem Psyonix hem de MediaTonic’in Epic Games tarafında da satın alındığını belirtelim.

Oyun steam’dan kaldırılırken, desteğinin süreceğini belirtelim. Şirketin açıklamasına göre Fall Guys güncellemeleri her platformda devam edecek. Bu sayede ise yeni sezonlar ve çeşitli içerikler güncellemeler ile tam olarak desteklenmiş olacak. Fall Guys ücretsiz oynayışı ile beraber sezon 1’de başlamış oldu. Yapılan açıklamalara göre oyunun sona eren 6.sezonu ile beraber oyun yeni bir temel üzerinde ilerleyişini sürdürecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir