EA tarafından geliştirilen F1 24 için beklenen açıklama geldi. EA, oyunun çıkış tarihini resmen açıkladı.

F1 ve yarış oyunu sevenlerinin büyük bir heyecan ile beklediği F1 24 için süreç netlik kazandı. Electronic Arts tarafından geliştirilen Formula 1 oyununda yeni dönem itibariyle pek çok yenilik oyunculara sunulacak. Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı merak edilirken EA’nın son açıklaması soru işaretlerini giderdi.

F1 24 Ne Zaman Yayınlanacak?

EA yaptığı açıklamada F1 24’ün farklı platformlarda destekleneceğini duyurdu. 31 Mayıs itibariyle eş zamanlı olarak piyasaya sürülecek oyunun desteklendiği platformlar ise şöyle; PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC. Oyuncular özellikle PC’de F1 24 oynamak için EA App, Epic Games Store ve Steam’i tercih edebilecek.

F1 24 Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı
F1 24 Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı

Yarış oyuncuları arasına dünyanın en iyi serilerinden birisi olan F1 serisi, 2024’te çok daha fazla yenilik ve oyun içi deneyimle piyasaya sürülecek. F1 23’te beklentileri karşılayan şirket, memnuniyet yaratan EA, bu oyunu satın alanlar için özel teklif de sundu. F1 23 alan oyuncular, F1 24 ön sipariş vermeleri halinde oyuna erken erişim sağlayabilecek. Bu erken erişimde ise 2024 araçlarıyla birlikte oyunda zaman denemeleri yapılabilecek ve farklı meydan okumalarına katılmak mümkün olacak. F1 21, F1 22 ve F1 23 sahibi olanlar ise yeni oyunun özel sürümünü yüzde 15 indirimli alabilecek.

F1 24 Beklentileri Yükseltti

F1 24 ile ilgili ilk açıklamalar Codemasters’ın Kıdemli Yaratıcı Direktörü Lee Mather’den geldi. Oyunda yeni özelliklere yer verildiğini açıklayan Lee Mather’e göre oyunda yenilenmiş kariyer modu, EA Dinamik Yönetim Sistemi gibi değişiklikler oyuna eklenecek. Oyundaki diğer yenilikler ise şöyle olacak;

  • 2 Formula 1 İkonu
  • 18.000 Pitcoin
  • F1 Dünya Tampon Paketi

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir