Exxen üyelik ücretleri için zam kararı alındı. Yeni fiyatlarda yüksek artışlar yapıldığı dikkat çekti. İşte detaylar.

Türkiye’de Avrupa maçlarının yayınlanacağı dönemlerde daha fazla ön plana çıkan Exxen, yeni dönemde yüksek fiyatlar ile izleme imkanı sunacak. Exxen’in yaptığı açıklamada abonelik fiyatlarında artışa gidildiği ve yeni abonelerin ya da mevcut aboneliklerin yenilenmesinde yeni zamlı ücretlerin geçerli olacağı ifade edildi.

Exxen Üyelik Ücretlerine Zamlandı! Spor Paketi Can Yakacak
Exxen Üyelik Ücretlerine Zamlandı! Spor Paketi Can Yakacak

İşte Exxen Üyelik Ücretleri

Exxen üyeliklerinde reklamlı ve reklamsız olarak farklı seçenekler yer alırken Spor içerikleri gibi özel içerikler de ayrı paketler altında yer alıyor. 17 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni paket ücretlerinde yüzde 30 oranında artış yapılacak. “Değerli üyemiz, Türkiye’nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 17 Şubat 2024 tarihinden itibaren güncelliyoruz” denilerek duyurulan yeni özellikte, kullanıcıların karşısına çıkan yeni tarifeler şöyle;

Paket AdıAylık Eski ÜcretAylık ÜcretiYıllık Ücreti
Reklamlı Exxen99,90 TL129,00 TLSatıştan kaldırıldı.
Reklamsız Exxen137,90 TL179,00 TLSatıştan kaldırıldı.
Reklamlı Exxen Spor222,50 TL289,00 TLSatıştan kaldırıldı
Reklamsız Exxen Spor260,50 TL339,00 TLSatıştan Kaldırıldı
Exxen Paket Ücretleri

Yeni ücretlendirmede dikkat çeken detaylardan birisi de yıllık ücretlendirmede değişikliğe gidilmesi oldu. Gelecek yıl Avrupa maçlarının TRT 1’de yayınlanacak olması nedeniyle yıllık ücretlendirilmeye gidilmemesi kabul edilebilir olsa da Exxen paketlerindeki yıllık satışların da kaldırılması dikkatlerden kaçmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir