Galatasaray – Bayern Münih maçından önce oldukça güzel bir haber geldi. Exxen platformu 2 hafta boyunca ücretsiz olacak. Peki bu kampanyaya nasıl dahil olabilir, nasıl yararlanabilirsiniz? Tüm bu soruların cevabını öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. İşte bilmeniz ve incelemeniz gereken bütün ayrıntılar!

Exxen’in Ücretsiz 14 Gün Kampanyasına Nasıl Katılabiliriz?

exxen logo

Old Trafford’da Manchester United takımını mağlup ederek tarih yazan Galatasaray bu defa da kendi evinde bir başka dünya devi ile maç yapacak. 24 Ekim 2023 Salı akşamı Rams Park’ta saat 19.45’te oynanacak bu maç, Exxen’de canlı yayınla sunulacak. Exxen maçı şifre istemeden, ücretsiz yayınlayacak. Maçı seyretmek için yapmanız gereken tek şey Exxen’e üye olmak.

İlk olarak Exxen platformunun web adresine gitmelisiniz. Ardından mail ve şifrenizi girerek e-posta adresinize gelen kodu sonraki sayfada girmelisiniz. Gelen ekrandan Exxenspor opsiyonuna tıklamanız kafi olacaktır. Karşınıza çıkan paketlerden bir tanesini seçmeyi unutmayın. Ödeme bilgilerinizi ayrıntıları ile girdikten sonra işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kartınızdan 1 TL çekilecek ve 1 hafta sonra iade edilecek. 14 gün boyunca kesintisiz bir şekilde Exxen programlarını izleyebilir, bu 2 haftalık sürenin keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. Hemen şimdi kaydolarak izlemeye başlayabilirsiniz. Sadece futbol maçları değil, diğer programları da ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Eğlence programları, diziler ve çok daha fazlası Exxen platformunda sizleri bekliyor. Şimdiden herkese keyifli seyirler dileriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir