Acun Ilıca’nın sahibi olduğu Exxen platformu uzun bir bekleyişin ardından yayın dönemine başladı. Bu yeni dijital platformda çocuklar, gençler ve ailelerin beraber seyredebilecekleri birbirinden farklı içerikler her gün yayınlanacak.. Peki Exxen nasıl indirilir? Exxem’e nasıl giriş yapılır?

Geniş kitlelerin keyifle vakit geçireceği, ödüllü oyuncuların yer aldığı dizilerin yayınlandığı Exxen yayın hayatına yeni yıl ile beraber başladı. Exxen’le ilgili merak edilen soruların her biri yazımızda. 

1 1609669338

Exxen nasıl indirilir?

Türkiye’de en çok takip edilen fenomenlerin de yer aldığı ve aynı zamanda YouTuber’ların da bulunduğu Exxen platformunu indirmek için Google Play ve App Store mağazalarını ziyaret etmeniz gerekiyor. Burada uygulamayı indirebilirsiniz.

Exxen’e kayıt işlemleri nasıl yapılır?

Exxen platformunu ücret ödemeden indirdikten sonra Ad Soyad, Eposta, Telefon bilgilerinizi girerek kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Exxen platformu ücretli bir platformdur. Ücretli olmasının yanı sıra Exxen’i diğer dijital platformlardan ayıran en önemli özellik ise reklamlı veya reklamsız olarak ayrı ayrı üyelik gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Exxen platformuna üye olmak içerikleri seyretmek için resmi sitesine girerek 7 günlük ücretsiz izle kısmına bilgilerinizi girebilirsiniz. Fakat daha sonra ise ücretli üyelik sistemine geçiş yapmanız gerekebilir. İki farklı ödeme şekli bulunan Exxen’de reklamlı üyelik 9.99 TL, reklamsız üyelik ise 19.99 TL olarak hazırlandı. Şu an için Exxen platformunu TV’lere indirmek mümkün değildir. 

Exxen.com giriş nasıl yapılır?

Exxen platformuna kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra akıllı cihazınızda yer alan uygulamaya tıklayarak giriş yapın ve ardından dilediğiniz programı seyretmeye başlayın. 

Exxen TV içeriğinde neler var?

1 Ocak itibariyle yayın hayatına giren Exxen’de Şeref Bey, Gibi, Öğrenci Evi, Sihirli Annem, Hükümsüz, İşte Bu Benim Masalım ve Yetiş Zeynep gibi diziler bulunmaktadır. Exxen TV’de yayınlanacak olan bazı programlarda şunlardır: Survivor Exxen Cup, Tolgshow, Rolkes, @Enis Arıkan, Filtresiz, Nasıl Zayıflarım, Katarsis, Kesin Yaşanmıştır, Konuşanlar, Garaj Exxen, Tasarım Evler, Şanslı mı? Şanssız mı?, Sesli Güldüm, Vahşi Şeyler, Alper Rende ile Kaçış, Fihgt Club Exxen, Astrolojik Şifreler, Kirli Çamaşırlar, Özcan Show, Akıl Oyunlar, Masterchef Junior, Veteriner Hekim Turgay İnanoğlu ve Dostları, Ayak Tenisi. Exxen Tv’de Son Savaşçı Midilli, 2008 Milli Takım Hikayesi, Tosuncuk, Cadde Cadde İstanbul, Son Süngerci, Cam Yeniden Cam ve Derinlerden Yansımalar isimli belgesel programlarda yer alacaktır. Platformun başlangıcında bu içeriklerin her birini seyredebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda platformda çok daha farklı içeriklerin yer alması bekleniyor. Yeni yapımları da bu sayede seyredebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir