Günümüzde piyasada yer alan çeşitli araç ve programlar ile hiç kodlamadan Android uygulaması yapmak mümkün olabiliyor. Bu noktada Excel tablosundan veya Google Form’dan Android uygulaması yapmak da mümkün oluyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Excel’den yada Google Form üzerinden nasıl Android uygulaması yapılır bu içeriğimizde buna bakacağız.

Excel veya Google Form ile Android uygulaması yapmak

AppSheet

11 1596968370

AppSheet uygulaması elektronik tablolardan ham verileri işlemeye yarayan akıllı bir araçtır. Bu verilerle anında bir Android uygulaması oluşturmak mümkün olmaktadır. Kendisi kodlama yapmadan sadece verilerle uygulama oluşturmaya yarayan bir sistemdir. Medya, tarım, stok, eğitim ve sağlık gibi konular için uygulama yapmak mümkün olmaktadır. Bir parti davetiyesine işaret eden Google Form’dan bile Android uygulaması yapabilirsiniz. AppSheet eklentisini tarayıcınıza ekleyin ve gerisi kolay olacaktır. Ayrıca Office 365’teki Excel ile de elektronik tablo üzerinden Android uygulaması oluşturabilirsiniz.

Openasapp

22 1596968382

Openasapp’in çalışma sistemi oldukça basittir. Veri = uygulama olarak her şey bir dakika içerisinde tamamlanır. Her şeyi Excel veri tablosuna sürükleyerek kendinize oldukça detaylı bir Android uygulaması yapabilirsiniz. En güzel uygulamayı kullanarak iOS uygulamaları da yapabilirsiniz.

Veri kaynağınızı seçin. Uygulamanız için bir tema belirleyin. Input ve output veri hücrelerini seçin. Hangi Excel veri hücrelerinin uygulamanıza dahil edileceğini seçin. Daha sonra uygulamanızı yayınlayabilirsiniz.

Appypie

Appypie muhtemelen bu listedeki en iyi seçeneklerden birisi durumda bulunuyor. Appypie’in sağladığı sistem ile hiçbir kodlama bilginiz olmadan Android uygulaması geliştirebilirsiniz. Bu web uygulaması Excel elektronik tablolarından, Google tablolarından yada formlarından Android ve iOS uygulaması oluşturmanıza olanak sağlar. Bu işlevi ücretsiz olarak gerçekleştirirken uygulama sürekle ve bırak mantığı ile çalışıyor. Gerçek zamanlı olarak uygulamanızı güncelleyebilir ve revize edebilirsiniz. Sınırsız Push bildirimleri gönderebilir ve uygulama üzerinden para da kazanabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir