Pandemi ile evden çalışma sistemine alışanlar, ek gelir elde etmek isteyenler için değerlendirilebilecek farklı seçenekler bulunuyor. Dünya genelinde kullanılan ve dolar kazanma imkanı sağlayan “Evden, uzaktan çalışarak dolar kazanabileceğiniz yabancı siteler” listesine göz atarak siz de fırsatları değerlendirebilirsiniz.

İşte evden, uzaktan çalışarak dolar kazanabileceğiniz yabancı siteler

fiverr.com

dolar kazanabileceğiniz yabancı siteler

Grafik & Tasarım, Dijital Pazarlama, Yazı & Tercüme, Video & Animasyon, Müzik & Ses, Programlama & teknoloji, İşletme, Yaşam tarzı gibi farklı kategoriler altında binlerce seçeneğin yer aldığı Fiver.com, Türkiye’de de benzer örneklerini gördüğümüz iş platformu. Yeteneklerinizi sergileyerek teklif alabileceğiniz platformda, iyi dönüşler almanız ve iyi bir hizmet sunmanız daha fazla gelir elde etmenizi sağlıyor

freshersworld.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler

Gelişmiş bir iş bulma platformu olan freshersworld.com, uzaktan çalışma konusunda da bolca seçenek sunduğu için tercih ediliyor. Yazılım gibi alanlarda iş fırsatlarının yayınlandığı sitede üstelik kendini geliştirmek isteyenler için de bolca kaynak ve kurs bulunuyor.

toptal.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler 1

Freelance çalışma sistemi üzerine kurgulanan toptal.com, geliştiricilerden tasarımcılara, finans uzmanlarından ürün yöneticilerine kadar uzaktan çalışmaya uygun olan tüm meslekleri kapsıyor. Motorola ve Duolingo gibi sektör liderlerinin yer aldığı platform, markalar tarafından önemseniyor.

upwork.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler 2

Fiver benzeri bir başka sistem olan upwork.com’da iş arayan ve iş verenler arasında daha gelişmiş bir entegrasyon kurulmuş durumda. Kullanıcılar ister ilan açarak yetenekleri üzerinden para kazanabiliyor isterse de sistemde yer alan projelere teklif vererek yeni iş anlaşmaları yapabiliyor.

simplyhired.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler

Klasik bir iş bulma platformu olmasına karşın Freelance çalışmak ve iş profili oluşturmak isteyenlerin tercih edebileceği simpyhired, popüler olması sayesinde dünyanın dört bir yanında evden çalışma imkanı sunuyor. Güçlü bir profil ve dil yeterliliği ile bu platformda da iş bulabilir, para kazanabilirsiniz.

remote.co

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler 3

Adından da anlaşılacağı gibi uzaktan çalışmaya odaklanmış olan remote.co, dijital mecraların çok daha yaygın olduğu bir platform. Uzaktan farklı çalışma imkanlarına sahip olan remote.co’da blog bölümündeki öneriler ile kendinizi geliştirmeniz de mümkün.

freelancer.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler 4

Sektörün ilklerinden birisi olan freelancer.com, freelance çalışmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi. 1800 farklı kategori altında hizmetlerin sunulduğu sistemde, kendi yeteneklerinizi sergilemeniz ve portfolyonuzu paylaşabileceğiniz farklı araçlar bulunuyor. Tek yapmanız gereken güçlü bir profil ve referanslar ile kendinizi öne çıkarmak.

flexjobs.com

evden uzaktan calisarak dolar kazanabileceginiz yabanci siteler 1

“2007’den uzaktan çalışma, evden çalışma ve esnek iş fırsatları bulmak için 1 numaralı iş sitesi.” sloganına sahip olan flexjobs, esnek iş arayanlara fırsatlar sunuyor. Türkiye’ye de açık olan sistemde profil oluşturarak ilk adımı atabilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir