Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Steam fiyatı çok ciddi anlamda arttı. Yapılan büyük zaman ile beraber simülasyon türündeki oyunun fiyatı ne kadara çıktı?

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Steam fiyatı ile gündemde yerini aldı. Dünyanın en popüler simülasyon oyununun fiyatı önemli ölçüde arttı. Peki, çok sayıda oyuncu tarafından oynana video oyununun fiyatı ne kadar çıktı? SCS Software tarafından geliştirilen ve yayımlanan Euro Truck Simulator 2, 18 Ekim 2012 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kısa bir süre içerisinde oldukça büyük ölçüde başarı elde edildi.

iOS Steam indirmek için

euro truck 2 steam fiyatina ciddi bir zam geldi

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Steam fiyatı

Son derece başarılı bir oynanış sistemine sahip olması ile dikkatleri üzerine toplayan bu heyecan verici simülasyon oyunu, bu kez fiyat yükselişi ile gündemde yerini adlı. Söz konusu bu oyunun Steam sayfasını görüntüleyen oyuncular, uygulanan zam sebebiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Steamdb verilerine göre Euro Truck Simulator 2, uzun bir süredir 39 TL fiyat etiketi ile popüler dijital oyun mağazası üzerinden satışa sunuluyordu. Video oyunu, bazı günler içerisinde gerçekleştirilen indirimler ile beraber 9,75 TL’ye kadar düşüyordu ve bu sayede söz konusu bu yapım çok daha az ücret ödeyerek satın alınabiliyordu. 

Söz konusu bu oyunun Steam fiyatı ile ilgili oldukça önemli bir karar alındı. Alınan bu karar sonucunda son derece başarılı olan simülasyon oyununun ücretinde oldukça büyük bir artış yaşandı. Oyunun fiyatı 39 TL’den 149 TL’ye yükseldi. Şu an için oyunun Steam sayfası görüntülendiği taktirde zamlı fiyat ile karşılaşılıyor. 

American Truck Simulator (ATS) Steam fiyatında da artış yapıldı

Fiyat artışı sadece Euro Truck Simulator 2 ile sınırlı kalmadı. American Truck Simulator adlı video oyununun Steam fiyatı da önemli miktarda arttı. SCS Software tarafından geliştirilen ve yayımlanan American Truck Simulator, uzun bir zamandır dijital oyun mağazasında 59 TL fiyat ile satılıyordu. American Truck Simulator adlı video oyununun dijital oyun mağazasındaki, fiyatı 59 TL’den 149 TL’ye kadar çıktı. Tıpkı ETS 2 gibi oyunda da ücret konusunda oldukça yüksek bir artış yaşandı. 

Redmi Note 11T tanıtım tarihi belli oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir