En büyük ikinci kripto para konumunda yer alan Ethereum, yeni bir rekor kırarak tüm zamanların en tüksek seviyesine ulaştı. 

Kripto para dünyasında yaşanan hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle de Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto para varlıkları tekrar yükselişe geçmesiyle beraber daha da artan bu hareketlilik, bu alanda yatırım yapan kişileri de fazlasıyla memnun etmeyi başarıyor. Son olarak ise en büyük ikinci kripto para konumunda yer alan Ethereum, uzun bir süredir yapmış olduğu rekor denemelerinin ardından bugünkü son hamlesinde başarıya ulaştı. Kripto para, bugün itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmayı başardı. 

Ethereum, 4 bin 477 dolar seviyelerine kadar ulaştı

En büyük kripto para konumunda yer alan Bitcoin, son günler içerisinde 63 bin dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ederken, Ethereum da bugün içerisinde yaşadığı son gelişme ile beraber oldukça sevindirdi. Kripto para, kısa bir süre önce 4 bin 477 dolara kadar ulaşan tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Altcoin, şu an itibariyle 4 bin 470 dolardan işlem görüyor.

4 1

Hatırlamak gerekirse Ethereum, mayıs ayında 4 bin 305 dolara kadar çıkarak tüm zamanların en büyük seviyesini görmüştü. Fakat daha sonra ise kripto para piyasasında Elon Musk gibi dış etkenlerin yanı sıra yaşanan daha pek çok sebebiyle oklar aşağıya dönmüş durumdadır. Tüm zamanların rekorunu kırmasının üzerinden sadece 10 sonra adeta diplere kadar düşen altcoin, bir süre bin 700 ila 2 bin 500 dolar arasında gidip gelmişti. Haziran ayının ortalarına doğru ise oklar yeniden yukarıya döndü ve Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere diğer kripto paralarda da yükseliş yaşandı.

Bunun yanı sıra Ethereum, 29 Ekim tarihinde 4 bin 400 dolar seviyelerine kadar ulaşarak Mayıs ayı içerisinde elde etmiş olduğu 4 bin 305 dolarlık rekoru egale etmişti. Aynı zamanda diğer altcoinlerde aynı doğrultuda yukarı doğru çıkmaya başladı. Son olarak ise çokuluslu bir ABD yatırım bankası konumundaki Goldman Sachs analistleri de Ethereum hakkında heyecan veren bir tahmin de yapıldı. Analistlerin düşüncelerine göre ise altcoin, 2021 yılı bitmeden 8 bin doların üzerine çıkarak değerini ikiye katlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir