ESET, özünde teknoloji olan ve çeşitli endüstrilerin gelişimine katkıda bulunan vizyoner düşünürleri arayacağı ‘İlerlemenin Kahramanları’ projesini duyurdu. Dünya çapında uygulanan proje kapsamında adaylık süreci 26 Haziran’a kadar devam edecek.

Microsoft Exchange Server’a yapılan saldırı ESET tarafından tespit edildi

Her türlü ilerlemenin arkasında, çoğunluğun izleyicisinden bağımsız düşünebilen iyi beyinler vardır. ESET, bu vizyoner insanları bulmak ve dünyaya dönen bilinmeyen kahramanları aydınlatmak için bir proje başlatıyor. ESET web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek adaylık gösterme süreci herkese açıktır.

Uygulamalar, gelişmiş endüstriler, şirketler veya topluluklar tarafından icat edilen, benimsenen ve geliştirilen herhangi bir teknolojinin parçası olabilir. Adayların ödüle hak kazanabilmeleri için belirlenen alanlardan en az birinde çalışıyor olmaları, aday gösterildikleri işte aktif olarak yer almaları ve 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir. 300 kelimelik bir özet içermesi gereken başvurular, teknolojiden etkilenen adayların çalışmalarının en iyi örneklerini özetlemelidir.

15 farklı kategoride aday gösterilebilir

  1. Sanat ve Yaratıcı Endüstriler
  2. İş
  3. Dijital Güvenlik
  4. Eğitim
  5. Enerji ve Sürdürülebilirlik
  6. Finansal Hizmetler
  7. Gıda ve Tarım
  8. Sağlık ve Yaşam Bilimleri
  9. Lojistik Sektörü
  10. Üretim
  11. Araştırma & Geliştirme
  12. Bilim
  13. Spor
  14. Akıllı Şehirler, IoT ve BT Endüstrisi
  15. Ulaşım ve Seyahat Endüstrileri

Ignacio Sbampato yeni proje ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Bir an için tarihin yaratıcı düşünürlerinin katkılarının olmadığı bir dünya ve bunun günümüz teknolojisini nasıl etkileyeceğini hayal edersek, çabalarının neden alkışlanması gerektiği açıkça ortaya çıkıyor. Bu nedenle tüm iş arkadaşlarımız ve ortaklarımızla beraber ESET olarak, bilimin gelişimine ve teknoloji, araştırma ve kurumsal sorumluluk girişimlerine büyük önem veriyoruz. Gerçek “İlerleme Kahramanları” arayışımıza başlarken heyecan duyuyoruz, böylece dünya çapında tüm şaşırtıcı başarıları kutlayabilir ve gezegenimizi daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olan ilerici zihinlere ışık tutabiliriz. “

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir