İndirimsiz fiyatı Epic Games üzerinde 719 TL olan “gizemli” oyunun Steam üzerindeki değeri 1000 TL’yi aşıyor.

Uzun süredir her hafta ücretsiz oyun dağıtan Epic Games, yılbaşı etkinliği sebebiyle bu haftaki oyunu önceden duyurmak yerine “gizemli” olarak geri sayıma sunmuştu. Bu gizem geri sayımın bitmesiyle çözüldü ve Destiny 2: Legacy Collection paketi ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuldu. Oyun severler ücretsiz olarak 20 Aralık saat 19.00’a kadar paketi kütüphanelerine ekleyebilecek. Yılbaşı kampanyasıyla beraber, daha kaliteli oyunlar bekleyen oyun severleri tatmin edeceğe benzeyen Epic Games, Steam’ın TL bazlı fiyatlamayı bırakmasıyla birlikte ülkemizde daha da popüler olmaya devam ediyor.

Gizemli Destiny 2 Legacy Collection

Gizemli Oyun: Destiny 2: Legacy Collection

Geliştiriciliğini ve yayımcılığını Bungie’nin üstlendiği Destiny 2: Legacy Collection, 2023 başında piyasaya sürülmüştü. FPS türünde olan bu aksiyon oyununun Legacy Collection adlı sürümü The Witch Queen, Beyond Light ve Shadow Keep genişleme paketlerini içeriyor. Oyuncular bu üç destansı seferde 37 egzotik silah ve 15 egzotik zırh parçasının kilidini de açmak için mücadale edilecek.

Legacy Collection sürümü orijinal oyunu da gerektiriyor ama oyun zaten ücretsiz olduğu için bu kullanıcılar için bir sorun olmayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir