Epic Games Store’sun bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunu, 49 TL değerinde olan şehir kurma simülasyonu Aven Colony oldu. 

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games tarafından yapılan haftalık ücretsiz oyun kampanyasının yeni ismi Aven Colony oldu. Normal fiyatı 49 TL şeklinde olan bu heyecan verici şehir kurma türündeki oyun, tek oyunculu modu ile oynanabilir. Aven Colony’de dünyadan oldukça uzakta, çöller, tundralar ve solak alanlardan oluşan Aven Prime gezegeni keşfedebilirsiniz. Bu gezegende, kendi dünyanızı inşa ederek geliştirmeniz gerekiyor. Bu sırada karşınıza çıkan tüm zorlukların üstesinden gelin ve bahçesinden evine kadar her alanda istediğiniz şekilde geliştirme yapın. Koloninin altyapısını oluşturarak, şehrinizdeki vatandaşlarınızın sağlığı da görevleriniz arasında yer alıyor. 

2 7

Aven Colony, Epic Games’de 1 hafta kadar ücretsiz

Epic Games her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar arasına bu hafta da Aven Colony oyununu ekledi

“Dünyadan çok uzakta, çöller, tundralar ve ormanlardan oluşan yabancı bir gezegen olan Aven Prime’ı keşfet. Aven Colony’de, insanlığın güneş sistemi dışındaki ilk yerleşiminin yöneticisi olacaksın. Yeni bir dünyaya yerleşmenin zorluklarının üstesinden gelirken küçük kolonilerini inşa edip genişleterek devasa, büyüyen şehirlere dönüştür. Koloninin altyapısını oluştur, vatandaşlarının sağlığı ile ilgilen, kaynaklarını yönet ve Aven Prime’ın egzotik dünyasının çetin ve çoğu zaman tehlikeli koşulları altında kolonini refah bir geleceğe taşı.”

Epic Games ücretsiz olarak sunduğu oyunları 1 hafta ile sınırlandırıyor. Yani bugünden itibaren oyunu indirmek ve yüklemek için 7 gününüz olacak. Bu sürenin ardından kapmaya bittiğinde oyun  tekrar ücretli haline geri döner. Epic Games hesabınızdaki kitaplık kısmına ücretsiz olan oyunu bir kez eklediğinizde ise oyun tamamen sizin olur. Kampanya bittiğinde oyun silinmez ve sizden herhangi bir ücret de talep edilmez. 

3 4
Sistem GereksinimleriMinimumÖnerilen
İşletim sistemiWindows 7 64 bitWindows 10 64 bit
İşlemciIntel Core i3-3220 3.3 GHzIntel Core i5-4670 veya AMD A10-7850k
Bellek4GB RAM8GB RAM
Depolama25GB hafıza25GB hafıza
Ekran kartıGeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 7850GeForce GTX 980 VRAM 4 GB veya AMD Radeon R9 390X

İngilizce seslendirmeli Aven Colony; İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca (İspanya), Rusça, Basitleştirilmiş Çince dillerinde altyazı desteği ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde indirmek için Epic Games’in masaüstü yazılımının bilgisayarınızda olması gerekiyor. Eğer yoksa indirmeniz gerekir. Epic Games Store daha önce GTA 5 gibi büyük ve pahalı oyunları ücretsiz olarak vermişti. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir