Epic Games Store, bu hafta bir ücretsiz oyun daha hediye edecek. Bu haftanın ücretsiz oyunu Sail Forth, ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Oyuna 11-19 Ocak tarihleri arasında Epic Games Store adresinden erişilebilir olacak. 

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyununun değeri 600 TL

Yılbaşında sunduğu ücretsiz oyunlar ile kullanıcıları sevindiren Epic Games, hediye oyun fırsatları vermeye devam ediyor. Öyle görünüyor ki bu liste, tıpkı önceden olduğu gibi haftalık olarak güncellenmeye devam edecek. Yine son olarak Epic Games’te bu haftanın ücretsiz oyunları belli oldu.

Epic Games Store, bu hafta bir ücretsiz oyun daha hediye edecek. Bu haftanın ücretsiz oyunu Sail Forth, ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak.

Epic Games Store’da haftanın ücretsizi: Sail Forth Oldu

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunu Sail Forth olacağı duyuruldu. Macera- aksiyon ve keşif türlerini birleştiren Sail Forth, özelleştirilebilir gemilerden oluşan tek oyunuculu bir indie yapımı sunuyor. Oyunda gizemli bir okyanusa yelken açılmakta. Mürettebat kitlenizi genişletebilme imkanı sunuluyor. Oyunun şimdi ki toplam değeri Steam’de 597 TL, Epic Games’te ise 33 TL’yi buluyor. 

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Açıklandı

Sail Forth, 11 Ocak’tan 19 Ocak’a kadar Epic Game Store’da ücretsiz olması konuşuluyor. Eğer bu süre zarfında oyunlar alındıysa tamamen kullanıcıların olacaklar. Ancak bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacağını hatırlatmakta fayda var. Ayrıca 11 Ocak tarihine kadar halihazırda mevcut olan Marvel’s Guardians of the Galaxy kütüphaneye eklenebilir durumda olacak.

Peki Epic Games’te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor?

Öncelikle bağlantı kullanılarak siteye girilmesi gerekiyor. Daha sonra alınmak istenen oyuna tıklayıp ”Yükle” butonuna tıklayarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınız olmalıdır. Giriş yaparak tüm oyunlara ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir