Kullanıcıların her hafta ücretsiz oyun sunmayı adeta bir gelenek haline getiren Epic Games bu kez de PC Building Simulator oyununu ücretsiz olarak oyun severlerin beğenisine sunuyor. 

Kullanıcıları için zaman zaman ücretsiz şekilde oyun sunmasıyla bilinen Epic Games, bu hafta içerisinde de bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bu hafta ücretsiz sunulan oyunu Epis Games kütüphanenize ekleyerek dilediğiniz kadar ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulmadan önceki fiyatı 32 TL olan bu heyecan verici oyunu, kütüphanenize eklemek için sınırlı miktarda süreniz vardır. Bu süreyi kaçırmamak için hızlı hareket etmeniz gerekiyor. 

Epic Games bu hafta PC Building Simulator oyunu ücretsiz oldu

13 2

PC Building Simulator yeni çıkan bir simülasyon oyunu değildir. Yıllardır simülasyon oyunları arasında yerini gösteren bir oyun olarak biliniyor. PC donanımları hakkında bilginiz varsa bu oyunda parça seçerken çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hem iç hem de dış bilgisayar bileşenleri arasındaki uyumu yakalamak adına hayalinizdeki sistemini inşa edeceğiniz bu heyecan verici oyunu, 14 Ekim’e kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu heyecan verici oyunu Epic Games Store kütüphanenize eklemenizin ardından yapmanız gereken ekstra bir işlem kalmıyor. Oyunu kütüphanenize ekleyerek dilediğiniz sürece ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. 

PC Building Simulator sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 

İşleci: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz / AMD Athlon X4 740 Quad Core

Video Card: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7990

Kullanılmayan Ram Miktarı: 4 GB RAM

Boş Depolama Alanı: 7 GB

Direct X Versiyonu: Directx 9

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir